saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Svenska säljare sökes till Maltas största finansbolag. Start 2 augusti

Företag Sorteco Limited
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Svenska säljare sökes till Maltas största finansbolag. Start 2 augusti

Om tjänsten

Som säljare kommer du att kontakta svenska kunder som visat intresse för att handla med värdepapper såsom aktier, fonder och kryptovaluta. Du kommer att introducera dem till företagets plattform och hjälpa dem att komma igång eller utveckla sin trading online. Är du intresserad av en ny utmaning och arbeta med B2C försäljning in-house? Kul! Då ser vi fram emot din ansökan - urval sker löpande. Du skall vara beredd på att kunna åka och starta inom ett par veckor efter intresseanmälan.

Du erbjuds

 • En viktig roll inom företagets avdelning för retention eller conversion av befintliga kunder eller de som visat intresse för att bli kunder.
 • En arbetsplats med högt i tak och innovativt tänkande. 70 svenska kolleger samt ca 300 kolleger från Spanien och Italien.
 • Du erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.
 • Fast grundlön på 1500 euro/ månad samt generös provision utan tak snittlön ca 4000-5000euro/månad.
 • Lunch kuponger
 • 21 Betalda semesterdagar per år
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Återbetald flygbiljett för resan ned
 • Gratis boende i Företagsbostaden direkt när du kommer ner i 1 månad

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att ansvara för att driva försäljning inom fokusområderna. Du kommer bl.a. att:

 • Prospektera och kontakta befintliga kunder för att diskutera möjligheter och hur nyheter kan påverka börsen.
 • Arbeta i CRM-system, hjälpa kunder med den digitala plattformen och kommunicera detta både mailledes och via telefon till företagets kunder.
 • Genom god service och tips och upplysning ökar din försäljing och därmed din provision och bonus. Genomsnittslönen ligger idag på ca 4000-5000 euro/månad
 •  

Vi söker dig som

Har något års arbetserfarenhet från arbete med kundbemötande, exempelvis från kundtjänst, försäljning via telefon, B2B-försäljning eller finance. Du skall kunna vara beredd på att flytta till Malta inom 2-3 veckor ifrån intervju tillfället ungefär.

Du är van att arbeta i och nära affärssystem. Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då det används i det dagliga arbetet. Gillar att jobba resultatinriktad och är inte rädd för att "lyfta lur"!

Övrig information

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Sorteco och du anställs direkt hos arbetsgivaren Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Arbetsgivaren är ett väletablerat finansbolag med idag ett 400 tal anställda på plats i St Julians, Malta. Det företaget ercjuder sin kunder är en plattform för investeringar i guld, olja, valuta, krypto och börsindex. De är en ägarledd koncern med starka värderingar som personlighet, ärlighet, innovationsförmåga och enkelhet. Koncernen omsätter idag ca 1 miljarder kr och har starka tillväxtmål.

Det tar ca 30 sekunder att ansöka.

Dela detta jobb

Svenska säljare sökes till Maltas största finansbolag. Start 2 augusti

Sorteco Limited