saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Swedbank Pay söker Offering and Business Development Manager

Företag Swedbank Pay
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Swedbank Pay söker Offering and Business Development Manager

Starka tillsammans - Bli en av oss Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig. 

Offering and Business Development inom Small and Medium Business (SMB) är en enhet under uppbyggnad som idag består av fyra medarbetare som jobbar med utveckling av vårt erbjudande till SMB segmentet.

Mer om jobbet: Som Offering and Business Development manager kommer du att arbeta med affärsrelaterad utveckling och vara en central del i att utveckla och paketera vårt kunderbjudande mot SMB. 

Uppdraget omfattar först och främst utveckling av kunderbjudande, rapportering och kravställande av produkt- och tjänsteutveckling. En viktig del i uppdraget blir även att aktivt stödja bygget av vår erbjudandeavdelning. 

Vi letar efter dig som gillar affären. Vi ser att dina styrkor är att du snabbt kan sätta dig in i affären, våra produkter och tjänster. Omvärldsbevakning är ett naturligt verktyg för dig för att säkerställa att vi ligger i linje med vad våra kunder förväntar sig framåt.

Att kunna förklara komplexa sammanhang på ett pedagogiskt sätt i till exempel powerpoint är en central kompentens som behövs.

Vi ser också att du behöver ha god analytisk förmåga för att kunna sätta dig in i komplexa sammanhang samtidigt som du tror på samarbeten. Du är duktig på att skapa relationer med personer organisationen för att tillsammans driva och nå mål och resultat. 

Det är också bra om du har:

3-5 års erfarenhet av strategisk affärsutveckling och/eller erbjudandeutveckling, gärna som managementkonsult

Gärna jobbat i en liknande roll innan med nära samarbete med sälj- och produktavdelningar

Akademisk utbildning inom ex teknik eller ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Meriterande med utbildning inom produkt och tjänsteutveckling

God kommunikativ förmåga både på svenska och engelska i tal och skrift

Vad kan vi erbjuda dig? Du får arbeta tillsammans med drivna och inspirerande kollegor och vara en nyckelspelare i att möjliggöra för nästa steg i vår resa. Vi erbjuder alla våra medarbetare ett attraktivt förmånspaket och stora möjligheter att utvecklas och påverka.

Är du vår nya Offering and Business Development manager? Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start snarast möjligt enligt överenskommelse.

Placeringsort: Stockholm

Sista ansökningsdag  är 2022-12-01. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta, Head of Offering & Business Development Oskar Karlsson +46730409968, oskar.karlsson@swedbankpay.se

Fackliga kontakter:

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 73 04 42 168   

SACO: Sofia Enekvist +46 70 27 88 106

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför i vår verksamhet. För att vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi oss av anonymisering av CV:n. Vi ber dig även utesluta: namn, ålder, kön och bilder i ditt personliga brev.

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Swedbank Pay är ett affärsområde inom PayEx Sverige AB. Ett helägt dotterbolag till Swedbank AB 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

 

Dela detta jobb

logga
Swedbank Pay söker Offering and Business Development Manager

Swedbank Pay