saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Talent Acquisition / rekryterare till Hire Quality

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Talent Acquisition / rekryterare till Hire Quality

Ser du dig jobba på ett företag med stora visioner och högt entreprenörstänkande? Vill du vara med på en tillväxtresa där du har en nyckelroll i att bidra till företagets framgång med hjälp av engagemang och driv, ta då chansen att bli Hire Qualitys nästa medarbetare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hire Quality.

Om företaget

Hire Quality är en helhetsleverantör inom IT och management. De sticker ut från de traditionella IT konsultbolagen genom att leverera en högre kvalité och kundvärde. De har idagsläget omkring 40 konsulter och omsätter närmare 60Mkr.Som konsult är man antingen anställd direkt via Hire Quality eller ansluten med sitt eget företag genom exklusiva samarbetsavtal. Det är ett mindre företag med korta beslutsvägar där du som medarbetare kommer bidra till fortsatt framgång. Deras vision är att vara marknadens mest attraktiva och välrenommerade konsultbolag inom digitalisering samt affärs- och verksamhetsutveckling.De jobbar aktivt mot att bli ett företag utöver det vanliga.De vill vara ett attraktivt livsstilsbolag där balansen mellan arbete och fritid är stor, arbetsmiljön är av hög trivselfaktor och en plats att nästan längta till

Deras in house-team består av 4 medarbetare som är operativ styrelseordförande, VD/rekryteringsansvarig, försäljningsansvarig och HR- & marknadsansvarig. Hire Quality har även ett nära samarbete med samägt bolag (Hire Quality Software Co) med utvecklingsteam av 11 personer i Thailand. Du erbjuds en härlig arbetsmiljö omgiven av drivna kreativa personer. Teamkänsla värderas högt och det anordnas både aktiviteter och en större resa varje år.Hire Quality har kontor i centrala Norrköping och ska snart byta till fina lokaler där du kommer arbeta i trevliga och inbjudande kontorslokaler. Generöst friskvårdsbidrag,flexibla arbetstider och andra förmåner erbjuds

Arbetsuppgifter

I rollen som Talent Acquisition arbetar du med rekrytering och sourcing. Din främsta uppgift är att hitta de bästa tech-konsulterna på marknaden. Du blir en nyckelperson i företaget och har en stor inverkan att bidra till Hire Qualitys tillväxt. Rollen är bred och av varierande karaktär och eftersom tjänsten är ny finns möjlighet att vara med och utforma rollen tillsammans med dem. Stor del av ditt arbete innefattar att nätverka och skapa brett kontaktnät. Därtill arbetar du även med annonsering och följa upp leads från hemsidan och kampanjer. Du arbetar med hela rekryteringskedjan, från kravprofil till stängd affär.

• Hitta resurser till spännande uppdrag
• Bidra till tillväxt
• Nätverka/bygga kontakter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet inom något av branscherna rekrytering, försäljning, IT eller marknadsföring
• Intresse för tech/IT branschen
• Flytande i svenska, både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
• Körkort
• Meriterande med eftergymnisial utbildning inom relevant område

För att trivas i rollen ser vi att du är social, driven och initiativtagande, då ditt arbete innefattar att träffa många nya människor och hitta innovativa sätt att nå ut till rätt målgrupp. Vidare har du en bra kommunikationsförmåga och tycker om att nätverka. Du agerar som ambassadör för företaget och ser möjligheter med att ha ett stort kontaktnätverk för att prestera på topp. Likaså som dina kollegor är tävlingsinriktade och drivs av att göra affärer så är du likasinnad och brinner för dina processer och att komma i mål med dina rekryteringar. Du har ett högt engagemang och strävar att alltid göra ditt bästa. I och med att ett av dina främsta arbetsverktyg är Linkedin och andra sociala medier ser vi gärna att du har ett intresse för kanaler som sådana och har en grundförståelse kring vad som krävs för att kunna marknadsföra och profilera sig rätt på dagens marknad för att nå ut till rätt målgrupp. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Norrköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Rekryterare, rekrytering, Norrköping, Linköping, Östergötland, Sourcer, Talent sourcer, reasearcher, Talent acquisition, HR, heltid, Hire Quality

Dela detta jobb

logo
Talent Acquisition / rekryterare till Hire Quality

Bravura