saljjobb.se

Talent Acquisition Specialist

Företag OOAK Relations
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-12

Ansök nu

Talent Acquisition Specialist

Vi är en internationell rekryterings- och konsultbyrå med hub:ar i Stockholm, Göteborg och Oslo men vi arbetar över flera marknader i Europa samt utanför Europas gränser.

Vi erbjuder rekrytering av ledare, specialister samt OOAK konsulter såsom frilansare och interimslösningar inom Tech, Design, Marknad och Kommunikation. 

Med erfarenhet kommer senare expertis och vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang där människa, relation och affär förenas. 

Vi har tagit en tydlig position där vi stöttar och samarbetar med flera välkända samt ännu okända start up / scale ups samt flertalet SMB och Enterprises. Detta ger oss en möjlighet att arbeta inom samtliga av våra specialistområden och där vi med stolthet kan säga att vi har varit med och byggt samt påverkat både människor och företags framgång - På riktigt!

För oss handlar det inte enbart om rekrytering eller konsultuppdrag utan det handlar om de relationer som vi skapar med vår community och hur vi med vår höjd och expertis verkligen kan stötta våra kunder och kandidater vad vi kallar "Client & friends" - med andra ord, vi är inte ett traditionellt mainstream bolag och det kommer du att märka.

Om rollen

I rollen som Talent Acquisition Specialist hos oss på OOAK kommer du att fylla en nyckel position för oss och våra kunder. Vi har ett ständigt inflöde av rekryteringar och konsult förfrågningar samt övriga initiativ och vi behöver därför stärka upp vår organisation med en till vass spelare.

Du kommer att ansvara för dina rekryteringsprojekt från start till slut och du driver flera parallella processer med en stor frihet med kollegor som alltid stöttar när det behövs. Idag finns våra kunder i Sverige, Oslo, Köpenhamn, London, Amsterdam och Dubai med andra marknader i pipen och du kommer därför att samarbeta med våra kunder på flera marknader.

Vi har även ett ecosystem av partners och spännande samarbeten som genererar goda synergier och som gör dina dagar än mer stimulerande när du navigerar dig fram genom dagarna.

Är du rätt person?

Vi söker efter en person som har god erfarenhet av Tech området och där du bevisligen har levt i hetluften och vet vad det handlar om "Den som vet, vet". I detta fall är detta en förutsättning för att lyckas i rollen då du kommer att ha uppdrag från dag 1 med "vind i seglet". Det är även viktigt för oss att tillföra höjd och erfarenhet till våra kunder där via agerar specialister inom varje område. Återigen så handlar det om vad vi kan tillföra för värde oavsett dimension.

Vidare ser vi att du är en positiv, social, business minded och serviceinriktad person med ett stort intresse för relationsbyggande och business vilket verkligen är "The OOAK way". Utöver dina arbetsuppgifter som Talent Acquisition Specialist kommer du även att få möjligheten att vara med och bygga OOAK, det vill säga du är absolut involverad i våra fortsatta framgångar ur ett strategiskt och operativt perspektiv.

Du är en briljant lagspelare och vi behöver även dig som går igång på ett strukturerat, självständigt och lösnings inriktat arbetsätt då arbetet kommer bestå av mycket eget ansvar där vi driver kvalitativa, effektiva och kommunikativa processer framåt samt allt annat spännande som händer hos oss och våra kunders organisationer. Att du skriver/pratar svenska samt engelska obehindrat är ett krav för den här rollen.

Är vi rätt för dig?

Vi kan utlova roliga, spännande och utmanande dagar där vi tillsammans kommer att leverera och ha riktigt kul på jobbet. Vi eftersträvar att bygga en purpose driven och modern kultur i vårt bolag och det finns många dimensioner att prata om när det kommer till kultur.

Vi värdesätter verkligen en professionell och avslappnad miljö där vi tar hand om varandra och har kul. Vi arbetar med fantastiskt spännande bolag och du kommer löpande att ha massa spännande projekt och samarbeten där vi vill se dig få utlopp för ditt fulla potential med din höjd och kreativitet.

 • En bra grundlön samt en attraktiv bonusmodell 

 • Friskvård, Pension, Försäkringar

 • Möjlighet att påverka samt utforma din roll och arbetsuppgifter

 • Kontinuerlig kompetensutveckling

 • Arbeta remote samt on site (work life balance även efter pandemin)

 • AW's och andra roliga events (Interna såväl som externa)

 • Growth Days

 • Data och Telefon (Valfri utrustning)

Du kommer att utgå från vårt kontor på Regeringsgatan 61 och/eller Mäster Samuelsgatan 36 i Stockholm.

Vill du veta mer om oss, kika gärna här :)

https://www.ooakrelations.se/ 

Additional information

 • Remote status

  Flexible remote

Dela detta jobb

Talent Acquisition Specialist

OOAK Relations