saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Team Manager Frontoffice till Ropo Capital i Göteborg

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Team Manager Frontoffice till Ropo Capital i Göteborg

Företagsinformation
För Ropo Capital är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Vi präglas av arbetsglädje och effektivitet, engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Ropo Capital erbjuder tjänster som täcker hela fakturans värdekedja – från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Vi konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med en affärsmodell grundad på digitaliseringens fördelar och avancerad automatisering. Ropo Capital är marknadsledande inom fakturahantering i Finland och har genom förvärv de senaste åren expanderat till den nordiska marknaden. Idag har vi ca 400 anställda specialister i Finland, Sverige och Norge och mer än 10 000 kunder. Totalt levererar Ropo Capital över 170 miljoner fakturor och andra dokument årligen. Vårt mål är att år 2023 vara den ledande leverantören i Norden av tjänster inom fakturans livscykel. Vårt fundament bygger på egenutvecklad teknik och vi brinner för att skapa extraordinära kundupplevelser med hjälp av data och en oslagbar fakturahanteringsprocess. Genom att vi vågar tänka nytt och sätta nya normer skapas värde för våra klienter och deras kunder i form av stärkta kundrelationer och bättre finansiella resultat.
Vi söker nu en Team Manager Frontoffice till vårt kontor på Kungsgatan i Göteborg, där vi är 55 anställda. För mer information om oss besök gärna www.ropocapital.se

Tjänstebeskrivning
Nu söker vi en ledare till vårt Frontoffice som vill vara med och driva vår spännande tillväxtresa. Vi vill bli ett Frontoffice i världsklass!

Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö? Är du en ledare som är övertygad om att det alltid börjar med människor? Då har du kanske just hittat ditt drömjobb här hos oss på Ropo Capital!

Som Team Manager Frontoffice kommer du att ansvara för att tillsammans med dina medarbetare bygga upp och utveckla enheten. Du leder och coachar rådgivare som i huvudsak arbetar med att bemöta våra uppdragsgivares kunder, i alla kanaler. På Frontoffice möter vi människor som hamnat i ekonomiska trångmål och fokus är att hålla en god servicenivå, en hög kundnöjdhet och att hitta bra lösningar både för våra klienter och deras kunder. I ditt uppdrag ingår att leda dina medarbetare och team mot goda resultat och uppsatta mål. Du ansvarar för att utveckla verksamheten i enlighet med vår strategi och vision, med syfte att säkerställa en kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:

* Arbeta med uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet samt arbeta med teamet för att möta våra finansiella mål.
* Utveckla och coacha för att skapa de bästa förutsättningarna för medarbetarna att göra ett bra jobb.
* Prioritera och fördela arbetet för en effektiv leverans och för att nå uppsatta mål.
* Utveckla och bygga upp Frontoffice för att möta framtida krav och behov av digitala kanaler, säkerställa en effektiv leverans samt en hög NKI (nöjd kund index).
* Arbeta med uppföljning av KPI:er, analys och sätta actions för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet.
* Tillsammans med övriga kollegor i Operations ledningsteam arbeta och verka för att enheten når uppsatta mål.
* Delta i forum för samverkan och andra interna samarbeten för att säkerställa bästa möjliga leverans och kundvärde.

Du rapporterar till vår Head of Operations och ingår i Operations Ledningsteam.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat i ett fakturahanteringsföretag eller inom inkassobranschen och har lång erfarenhet av att driva, leda och utveckla kundserviceverksamhet. Du drivs av att uppnå resultat och är inte rädd för att själv bidra till teamets framgång i det dagliga arbetet. Du är en erfaren ledare med flera års ledarerfarenhet, är trygg i dig själv och rollen som ledare, har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en innovativ miljö med snabba förändringar och uppskattar öppenhet och ärlighet. Samtidigt är du resultatinriktad och drivs av att skapa goda finansiella resultat.

Som ledare hos oss verkar du i en uppriktig miljö med stark entreprenörsanda. Som person ser vi gärna att du besitter en stor vilja att förbättra samt att du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt och är bra på att få med dig andra.

Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare hos oss blir du en del av vår starka företagskultur. Vi präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. Vi tänker stort och utmanar oss själva varje dag. Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.Vi är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter, där du blir en viktig del av företaget och vår framtida utveckling. Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, en chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733-200 880 eller skicka ett mail, malou.lundgren@premier.se. Ditt CV och personliga brev skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, dock senast 10 december 2021.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval och intervjuer, så skicka gärna din ansökan snarast.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Team Manager Frontoffice till Ropo Capital i Göteborg

Premier Service AB