saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teamleader - Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-19

Ansök nu

Teamleader - Stockholm

Teamleader sökes till Stockholm

Är du en erfaren mätningsingenjör som motiveras av att bidra till kollegors utveckling och driva ett team mot gemensamma mål?

Då kan du vara rätt person för att hoppa på Clintons fortsatta tillväxtresa! Vi söker en Teamleader som kommer spela en viktig roll i vår fortsatta utveckling och i vår ambition att vara och förbli branschens bästa arbetsgivare.

Om tjänsten:

Vår Stockholms-organisation består i dagsläget av en grupp mätkonsulter som arbetar i längre produktionsuppdrag, och en grupp som utför kortare/varierande uppdrag med vårt kontor som utgångspunkt.

I rollen som Teamleader kommer du ansvara för ett team med bred mätteknisk kompetens. Du bör trivas med kombinationen av att utföra uppdrag där du drar nytta av din mättekniska expertis och erfarenhet, och att leda och utveckla ett framgångsrikt konsultteam.

I dina dagliga sysslor ingår att kommunicera med kunder och konsulter, planera och bemanna uppdrag, arbetsleda och coacha medarbetare, kvalitetssäkra leveranser, bidra i offertarbete, samt att själv utföra och rapportera mättekniska arbeten.

Som Teamleader har du personalansvar för medarbetarna i ditt team, såväl som budgetansvar för projekten. Det är en heltidstjänst med placering på vårt huvudkontor i Sickla/Hammarby Sjöstad. I och med att vi vill kunna erbjuda våra medarbetare nära ledarskap och dagligt stöd i de mättekniska frågorna, ställer uppdraget ställer krav på att man till största del arbetar med utgångspunkt från kontoret. Tjänsten rapporterar till Regionchef.

Vad vi söker:

Vi söker dig som har en utbildning inom tekniskt lantmäteri/mätteknik och minst fem års arbetslivserfarenhet inom mätning. Vi ser att du är skicklig på att arbeta med totalstation, GNSS och avvägare, och har god kunskap i SBG Geo/Topocad samt AutoCAD.

Vidare kräver tjänsten goda kunskap i aktuella SIS-standarder, TDOK och HMK, samt med fördel TRV-behörighet typ I eller II. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande men inget krav, däremot tror vi att det är bra om du har tidigare erfarenhet av att arbetsleda andra.

Vidare tror vi att du är en bra match för Clinton och rollen om du är:

  • Organiserad och proaktiv. Har en förmåga att planera, prioritera och strukturera sitt och andras arbete självständigt.
  • Lösningsorienterad och kreativ. Har en förmåga att identifiera förbättringsmöjligheter och hitta lösningar på problem.
  • Företagsam och kundorienterad. Är skicklig på att identifiera och tillvarata affärsmöjligheter. Är service-minded och uppmärksam på kundens behov, men uppvisar samtidigt en hög integritet. 
  • Social och nätverkande. Är trygg i möten med nya personer och trivs med att etablera och underhålla relationer och nätverk med beställare, entreprenörer och konsulter. 
  • Coachande och lyhörd. Tycker om att handleda och supporta personal, och motiveras av att se andra utvecklas.

Vad vi erbjuder:

Clintons företagskultur präglas av att vi är både personliga och professionella. Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap! Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop och hittar på gemensamma aktiviteter och åker årligen på resa tillsammans.

Vi har flertalet spännande projekt i vår portfölj och kan därför erbjuda möjligheten att arbeta i lärorika uppdrag. Vi investerar generöst i kompetensutveckling för alla våra anställda, och erbjuder möjlighet att delta i externa kurser såväl som interna workshops och aktiviteter för kunskapsdelning.

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta anställningsvillkor och förmåner så som privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag, speltider på vår egna padelbana, samt pensionsrådgivning och erbjudanden i vår förmånsportal Benify. Vi sitter i nya fräscha lokaler i Sickla, med takterrass, nära till gym, restauranger och andra aktiviteter. 

Om oss:

Clinton är ett mättekniskt konsultföretag baserat i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Vi är idag drygt 40 anställda och jobbar inom affärsområdena; Stora projekt, Kart och Mät, Scan2BIM och Monitoring.

Clintons tjänsteutbud är brett och omfattar till exempel bygg- och anläggningsuppdrag, projekteringsmätning, stomnät, sättningskontroller, laserscanning samt fotogrammetrisk inmätning med drönare. Vi utför uppdrag åt ett brett spektrum av kunder så som stora byggföretag, arkitekter, markprojektörer, stad och kommun, samt privatpersoner. 

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan! Annonsen kommer ligga uppe t.o.m. 19 nov 2021 och vi kontaktar kandidater löpande.

Vid frågor om tjänster, kontakta rekryterande chef Victor Nyström, victor.nystrom@clinton.se eller 0708-48 19 00

Dela detta jobb

Teamleader - Stockholm

Clinton Mätkonsult AB