saljjobb.se

Enhet kompetens inom Utbildnings- och jobbcenter

Vill du bidra till att människor kommer ut i egen försörjning? Vill du arbetsleda teamet som kopplar ihop arbetssökande och arbetsgivare? Sök tjänsten som teamledare inom enhet kompetens!

På enheten kompetens inom arbetsmarknadsavdelningen verkar vi för att arbetsgivaren inom Uppsala kommun får upp ögonen för och rekryterar arbetssökande med ekonomiskt bistånd. Detta gör vi bland annat genom att anordna rekryteringsträffar, mässor och branschdagar. Vi samordnar även praktikplatser och arbetsträningsplatser i syfte att hjälpa våra arbetssökande till arbete och studier.

Enheten tar nu nästa utvecklingssteg och blir samordnare av avdelningens satsning på en rekryteringsmodell kallad jobbspår. Jobbspår är ett koncept med olika praktiska och teoretiska lärandemoment som möter branschers eller företags uttalade behov av kompetensförsörjning. Konceptet tas fram i nära dialog med rekryterande företag och arbetsplatser.

Läs mer om Uppsala kommun här: Uppsala kommun (http://www.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I uppdraget som teamledare ansvarar du för att tillsammans med enhetschef arbetsleda teamet som kopplar ihop arbetssökande och arbetsgivare. Teamet inventerar behov och kompetens bland arbetssökande och matchar dessa utifrån näringslivets behov, till exempel via jobbspår eller rekryteringsträffar.

Tjänsten inkluderar operativt arbete tillsammans med teamet.
Andra uppgifter som teamledare är att stödja enhetschefens och teamets arbete att uppnå resultat utifrån förvaltnings-, avdelnings- och enhetsmål. Vidare ingår att kvalitetssäkra beslutade processer, säkra att övergripande mål nås, bidra i utvecklingsarbete samt ansvara för rapportering av statistik. För uppdraget krävs en god omställningsförmåga samt en utvecklad fallenhet för att anpassa sig till förändrade förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har gått kurs i service och kundbemötande eller säljutbildning. Du har minst fem års arbetslivserfarenhet från näringslivet, erfarenhet av arbetsledning och projektledning. Du har arbetat med företagskontakter inom Mälardalsregionen och är van att muntligt framföra budskap inför mindre och större grupper. Vidare har du arbetat med kontinuerlig verksamhetsuppföljning under minst två år. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att delta i och arrangera mässor och kundaktiviteter. Önskvärt om du har etablerat kontaktnät inom regionen, kommunen och näringslivet i Uppsala.
Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, goda kunskaper i engelska samt goda IT-kunskaper. Det är meriterande om du har kunskap av att arbeta i CRM-system, har B-körkort samt har ytterligare språkkunskaper.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt arbeta resultatinriktat mot satta mål. Du är också bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Vi ser även att du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt att duhar en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Cecilia Björkenå, enhetschef arbetsmarknadsavdelningen, 018-727 42 40

Facklig företrädare:
Vision, Anna Modin, 018-727 21 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Teamledare till enhet kompetens

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-27

Ansök nu

Dela detta jobb