saljjobb.se

Tech-rekryterare till HOME of Recruitment

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-06

Ansök nu

Tech-rekryterare till HOME of Recruitment

Vi på HOME of Recruitment håller på att bygga Sveriges bästa konsultbolag inom rekrytering! Det är en fantastiskt rolig och spännande resa. Kanske just du vill vara med?

Nu söker vi flera tech-rekryterare som vill göra skillnad hos våra kunder genom att kliva ut i uppdrag inhouse. Du som vill och kan ge operativt stöd inom rekrytering ”på insidan”, samtidigt som du överför best practice och kan implementera moderna verktyg och arbetssätt. Efter ett uppdrags slut väntar en annan uppdragsgivare - kanske inom en helt annan bransch och med andra utmaningar, som gör att du konstant utvecklar din kompetens.

I botten har du hela tiden en fast anställning hos oss, vilket innebär att du aldrig är ensam; HOME-familjen består av vassa, vetgiriga och kunniga rekryteringsentusiaster med olika spetskompetens. Och du får bästa tänkbara förutsättningar; självklart får du en tydlig introduktion, löpande kompetensutveckling, tillgång till de senaste digitala verktygen samt certifieringar i de testverktyg du kan tänkas behöva ute hos kund. HOME of Recruitment påverkar, utmanar och gör skillnad, samtidigt som vi som jobbar här har riktigt kul längs vägen. Din och vår gemensamma målsättning är att du hos oss är och förblir en av Sveriges allra vassaste inom TA!

Vem är du?

Vi tror att du är sugen på att både bredda och fördjupa dina erfarenheter och kunskaper inom TA-området. Erfarenhetsmässigt så ser vi att du:

  • Har minst ett par års erfarenhet av att jobba med tech-rekrytering, på konsultsidan eller inhouse

  • Har arbetat självständigt med hela rekryteringsprocessen från kravprofil till referenstagning

  • Har stöttat/coachat chefer och/eller kunder i rekryteringsprocessen

  • Har arbetat med LinkedIn Recruiter men såklart även andra källor i ditt searcharbete

  • Om du har internationell erfarenhet är det meriterande 

Som person är du vad man skulle kunna kalla ”konsultativ”. Du uppskattar att coacha och utmana dina kunder. Du är driven, snabb och kommunikativ. Du lägger stort fokus på att varje kandidat ska få en positiv upplevelse och du ligger hela tiden steget före kunder och kandidater – ingen behöver någonsin undra vad som händer i rekryteringsprocessen. 

Vidare ser vi att du behöver viss fallenhet för struktur och ordning och reda. Ett mått av ”jävlar anamma”, en stor portion tålamod och emellanåt lite extra tydlig - men fortsatt väldigt vänlig - kommunikationsförmåga är också användbara styrkor. Att gilla samarbete är en nödvändighet för att trivas hos oss. Men din vilja att lära, utvecklas och bidra är det absolut viktigaste!

Anställningen är i Stockholm på heltid, tillsvidare med en inledande provanställning. Läs gärna mer om oss på www.homeofrecruitment.se och på LinkedIn.

Vår rekryteringsprocess

För att söka behöver du endast svara på några urvalsfrågor samt bifoga din LinkedIn-profil. Vi vill att du söker senast den 6 augusti, men vi läser ansökningar löpande så vänta inte. Vi önskar inte personligt brev och du kan inte söka via mail. Därefter fortsätter processen med tester, intervjuer och referenstagning. Vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Kontaktpersoner

Stefan Holm

Grundare

0704312739

stefan@homeofr.se

Josefin Malmer

Grundare

0733887077

josefin@homeofr.se

Anki Stafwerfeldt

Grundare

0733887007

anki@homeofr.se

Dela detta jobb

Tech-rekryterare till HOME of Recruitment

Home of Recruitment AB