saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Technical Sales Representative sökes till FAS Converting Machinery

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Technical Sales Representative sökes till FAS Converting Machinery

'FAS Converting Machinery är en svensk maskintillverkare, grundad 1978. Vi utvecklar, designar och monterar, installerar och servar maskiner för att konvertera plastfilm till påsar på rulle. Vi jobbar globalt och exporterar 95% utanför Skandinavien med Europa och Nordamerika som huvudmarknader. Idag har FAS Converting ett brett produktsortiment med maskiner som exempelvis industriella upprullare, påsmaskiner, stansar, vilka säljs individuellt eller sammansatta till kompletta produktionslinjer utifrån kundens specifikation.


Technical Sales Representative sökes till FAS Converting Machinery i Arlöv 

Tycker du om varierande arbetsuppgifter inom försäljning som utförs i ett högt tempo tillsammans med ett glatt gäng som är ledande inom deras bransch? Är du dessutom en kreativ lagspelare som drivs av att skapa relationer? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Technical Sales Representative kommer du att driva ditt eget försäljningsområde samtidigt som du arbetar nära övriga funktioner inom företaget. Du arbetar med att utveckla samt förvalta befintliga kunder samtidigt som du aktivt verkar för att identifiera nya kunder till FAS. Detta är en ny möjlighet för dig som vill växa in i en roll och du ingår i ett team med rutinerade och hjälpsamma kollegor.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

Kommunikation med kunder och agenter.

  • Nära samarbete med bolagets service- och utvecklingsavdelning.

  • Nätverka samt delta på mässor runt om i Europa.

  • Arbeta i företagets CRM system (LIME) och hantera säljadministration.

  • Driva dina affärer från första kontakt fram till att leverans och installation är slutförd.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
FAS Converting Machinery AB söker dig som har arbetat eller har intresse av att utvecklas inom ett tillverkande bolag där tekniken är central. I din roll kommer du att få möjligheten att driva din egen försäljning och för det behöver du vara ansvarstagande och prestigelös samt ha en framåtanda som hjälper dig att tänka nytt och kreativt. För att trivas i rollen är det viktigt att du känner dig trygg i dialogen med kunder och du har med fördel arbetat med detta tidigare. För att lyckas i rollen är det positivt om du har en analytisk förmåga som hjälper dig att tänka lösningsfokuserat samt att du gärna delar med dig av dina framgångar till övriga kollegor.

Viktigt för tjänsten:

  • Svenska och engelska i tal och skrift.

  • Intresse och/eller erfarenhet från branschen.

  • Handlingskraftig och initiativtagande.

  • Noggrann och kvalitetsmedveten.

  • Notera att resor ingår i tjänsten.

OM TJÄNSTEN
FAS Converting Machinery AB är ett globalt företag som tror mycket på individens potential och att allt går att lära sig så länge människor arbetar tillsammans och med höga ambitioner. Tjänsten som Technical Sales Representative är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos FAS som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Technical Sales Representative sökes till FAS Converting Machinery

Eterni Sweden AB