saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Affärsutvecklare sökes till Nordcad!

Företag Barona
Ort
Utgår

2021-12-12

Ansök nu

Teknisk Affärsutvecklare sökes till Nordcad!

Nordens största leverantör av mjukvara för elektronikutveckling söker nu en Teknisk Affärsutvecklare som vill utveckla affärer hos såväl nya som befintliga kunder. Letar du efter en fartfylld tjänst där dina tekniska kunskaper och säljegenskaper kommer att komma väl till pass? Då har vi jobbet för dig!

Om Nordcad
Nordcad Systems A/S grundades 1987 i Danmark där huvudkontoret finns än idag, i Aalborg. Företaget har även kontor i Finland, Norge samt i Sverige vilket gör dem till en stark leverantör av mjukvaruplattformar i Norden. Nordcad har som mål att vara partner till alla bolag som har elektronisk hårdvarudesign och några av bolagets kunder är exempelvis tillverkare av radio- och TV-utrustning, telekombolag eller bolag som tillverkar hörapparater. Några av de mjukvaruplattformar som Nordcad säljer är OrCAD och Allegro som utvecklats av Cadence. Förutom mjukvaruplattformen så erbjuder man även utbildning och support till kunderna.

Om tjänsten
Rollen som Teknisk Affärsutvecklare innebär att söka upp nya potentiella kunder samt att vårda och utveckla befintliga affärsrelationer/kunder. Du kommer att förbereda och hålla tekniska säljpresentationer samt genomföra demos av Nordcads tjänster och lösningar. Du kommer även att stötta kunderna under projekttiden och fånga upp feedback för vidareutveckling. Vidare kommer du bli ett viktigt stöd för dina kollegor i dialoger som kräver teknisk expertkompetens. I din roll kommer du till viss del att behöva resa för att besöka både befintliga men också nya kundkontakter runt om i Sverige. I ditt dagliga arbete har du stöttning av tre dedikerade kollegor samt av försäljningschefen till vilken du också rapporterar.

Mer om dig
Vi tror att du som söker:

  • har erfarenhet av B2B försäljning, gärna inom en teknisk bransch

  • har förståelse för processen av elektronikutveckling, från idé till färdig produkt 

  • har kunskap om ECAD för schemadesign, pcb, analys/simulering (analog/digital/SI/PI) eller liknande verktyg

  • har använt eller har erfarenhet av IT lösningar

  • är flytande i svenska och engelska

Vidare så är vi övertygade om att du är en person som har ett brinnande driv för att skapa affärsrelationer och att du är kreativ i ditt arbetssätt. Du är en god kommunikatör som lyssnar in kundbehov och formulerar dig på ett tydligt sätt. Men allra viktigaste är din ödmjuka approach och förtroendeingivande personlighet.

What’s in it for YOU?
Nordcad är inne i stark tillväxt och har välrenommerade produkter i en snabbrörlig och spännande bransch. Här kommer du till ett familjärt bolag där man värderar tillitöppenhetärlighetfrihet och engagemang. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter för den som visar på vilja och framfötter. Förutom en spännande roll så erbjuds du fina förmåner i form av 30 dagars semester, friskvårdsbidrag, avsättning till pension samt möjlighet till flexibel arbetsplats.

Läs gärna mer om Nordcad på både Facebook och LinkedIn eller deras hemsida: https://www.nordcad.se/

Övertygad än? Skicka in din ansökan redan idag!
I den här rekryteringen tar Nordcad hjälp av Barona och för alla frågor gällande processen, varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Andreas Wiesel | andreas.wiesel@barona.se

Dela detta jobb

Teknisk Affärsutvecklare sökes till Nordcad!

Barona