saljjobb.se

Teknoprod är en tillverkare av kompletta system där elektronik, fiberoptik, kablage, kabelstammar och elektromekanik ingår. Vi levererar produkter till ledande företag inom fordonsindustri, automation, sedel- och material-hantering. Teknoprod tar hand om hela processen från idé till färdig produkt och sköter produktberedning, inköp av komponenter, produktion och logistik för våra kunders räkning. Kundanpassning är en självklarhet. Läs mer på www.teknoprod.se

Företaget expanderar och vi söker nu en:

TEKNISK INDUSTRISÄLJARE 

Vi söker dig som har erfarenhet av service eller försäljning inom industrin och som är intresserad av ett stimulerande och utvecklande arbete hos en stabil och framgångsrik tillverkare.

Profil

Vi söker dig med maskin- eller elektromekanisk bakgrund som har arbetat antingen med service eller B2B försäljning. Du kan också ha uppnått motsvarande kompetens på annat sätt. 

Du är en social person som har lätt att umgås med folk och att bygga förtroende och du har en bra känsla för affärer och att komma till avslut. Det som är viktigt är att du har en bra grundläggande teknikförståelse och viljan och drivet att uppnå dina egna och företagets målsättningar.

Om jobbet

Du utgår från hemmakontor i t ex Norrköping, Jönköping, eller Växjö eller annan placeringsort inom detta distrikt som omfattar Småland och Östergötland. 

Arbetet innefattar både försäljning till befintliga kunder och att skaffa nya. Detta är ett arbete med frihet under ansvar vilket gör att du behöver vara strukturerad och disciplinerad för att sköta ditt dagliga arbete med en hög aktivitet och initiativkraft.

Tjänsten kräver att du behärskar både svenska och engelska och att du har körkort för bil. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Ansök enkelt på separat hemsida www.karisma.se dock senast den 3 april.

 

 

 

 

 

 

TEKNISK INDUSTRISÄLJARE

Ort
Utgår

2020-10-09

Ansök nu

Dela detta jobb