saljjobb.se

KYOCERA UNIMERCO är ett innovativt företag som levererar verktyg, verktygslösningar och kunskap till trä- och metallindustrin. Vårt unika produktprogram erbjuder både standard och kundanpassade verktygslösningar samt slipservice. Med kunden i fokus skapar vi mervärden för en kostnadseffektiv produktion. Vi ingår i den globala Kyocerakoncernen med 76.000 anställda, varav cirka 6.000 i verktygsdivisionen. Det svenska dotterbolaget ligger i Jönköping och har 38 anställda. Kunniga, nyfikna och engagerade medarbetare är det viktigaste för vår fortsatta framgång.

Teknisk Innesäljare

Metallavdelningen

Vi söker nu en ny medarbetare till vårt kundsupport-team med placering på vårt kontor i Jönköping.

I rollen som teknisk innesäljare kommer du att ingå i ett engagerat och kompetent team med 5 kollegor där du kommer ha många kontaktytor både internt i företaget och mot våra kunder. Som person är du både professionell och serviceinriktad, och trivs med att vägleda och supportera för att finna den bästa lösningen åt våra kunder.

Dina arbetsuppgifter:

  • Support till de externa säljarna
  • Kundsupport
  • Order-/offerthantering
  • Lösningsval
  • Teknisk dokumentation
  • Projektadministration
  • Produktionskontakt
  • Reklamationshantering

Din profil

Om du har erfarenhet av kundsupport inom Metallbearbetning är det naturligtvis meriterande, men inte ett krav. Har du den tekniska kompetensen och erfarenheten av bearbetningsprocesser och produktionsmiljöer tillsammans med rätt personlighet, så kombinerar vi gärna detta med vår interna utbildning. Eftersom en del av dina kontakter är internationella är det viktigt att du har goda kunskaper i engelska. Även vana vid danska är meriterande då vår produktion och moderbolag finns i Danmark

Du skall trivas att arbeta i högt tempo, arbeta självständigt och trivas att arbeta mot många kontaktytor. Som person är du både professionell och serviceinriktad, och trivs med att vägleda och supportera för att finna den bästa lösningen. Du är administrativt skicklig och det är naturligt för dig att skapa struktur i din vardag, oavsett om du arbetar i större kundprojekt, kundsupport eller order/offerthantering.

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i ett väletablerat företag som är ledande inom verktyg till metallindustrin och få stor frihet under ansvar. Din arbetsdag kommer bestå av varierande uppgifter med kontakter både inom Sverige och mot internationella leverantörer vilket berikar din arbetsdag. För rätt person finns det dessutom utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Ansökan

Känner du att detta låter som en intressant utmaning och vill vara med på vår satsning in i framtiden så är du varmt välkommen med din ansökan. Du söker tjänsten via www.kyocera-unimerco.se där du registrerar dig och kopplar ansökan till tjänsten. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Teknisk Innesäljare

Företag KYOCERA UNIMERCO
Ort
Utgår

2019-09-14

Ansök nu

Dela detta jobb