saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk innesäljare

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-05

Ansök nu

Teknisk innesäljare

Brinner du för att förse kunder med bästa hjälp och service? Gillar du försäljningsarbete och drivs av att göra bra affärer?
Just nu söker vi dig som är tekniskt lagd och som trivs att arbeta i en växlande miljö på ett mindre företag, där alla medarbetarna har en viktig roll. Stämmer detta på dig? Tveka i så fall inte att söka tjänsten hos oss som teknisk innesäljare!

Om tjänsten

Vi söker nu en teknisk innesäljare till Ulincos kontor i Landvetter, strax utanför Göteborg. Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ulinco Vulctech.

Om företaget

Ulinco Vulctech har sedan starten 1973 arbetat med gummitekniska lösningar och erbjuder produkter, tjänster och rådgivning inom gummibeklädnad för slitage- och korrosionsskydd. En del av verksamheten kretsar kring transportband, material för slitageskydd, reparationsmaterial samt verktyg för gummitekniska arbeten. Företagets kunder hittar du bland annat inom processindustri, kemisk industri, gruvindustri och andra gummitekniska verkstäder. Företaget är en del av Ulinco group och delar lokaler med systerbolaget Ulinco AB i Landvetter.

Arbetsuppgifter

I rollen som innesäljare arbetar du med försäljning, förfrågningar och teknisk rådgivning för Ulincos produkter och tjänster. Dina arbetsuppgifter innefattas av aktivt försäljningsarbete, hantering av förfrågningar, presentation av lösningar, offertunderlag, hantering av order och inköp. Detta är en roll för dig som vill utveckla din kunskap inom företagets produktområden till att bli en driven säljare med en teknisk profil. Kundernas problemställningar kan variera i komplexitet, där du efter en tid på företaget förväntas kunna ta fram kundanpassade lösningar. Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildas inom materialet och tekniken, för att kunna möta kundens förväntningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av liknande roll som teknisk innesäljare, exempelvis av reservdelar eller annan mekanisk eller teknisk produkt
• God generell teknisk förmåga
• God svenska och engelska i tal och skrift, meriterande med tyska
• God dator- och systemvana

Vi tror att du som söker har ett affärs- och säljmässigt driv och som trivs i en organisation där du får ta ägandeskap för dina ansvarsuppgifter. Du är noggrann med utförandet av dessa och säkerställer att ditt arbete blir slutfört i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt och ber om hjälp när det krävs. Du trivs med att prata med kunder och motiveras av att jobba rådgivande i kunddialogen. Du har ett stort intresse för kunden, fokuserar och anstränger dig för att leverera effektiva lösningar med hög kvalitet. Därtill strävar du efter att hjälpa dina kunder på ett lösningsorienterat sätt och kan lösa frågor utan givna svar. Som person är du uppmärksam, tillmötesgående och hjälpsam. Du är mån om organisationen och stöttar gärna där det behövs, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Landvetter
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, tekniskt försäljning, innesälj, order, orderhantering, tekniker, installation, mekanik, gummi, gummiteknik, gummibeklädnad, slitageskydd, korrosionsskydd, transportband, kemi, heltid, Landvetter

Dela detta jobb

logo
Teknisk innesäljare

Bravura