saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk Innesäljare infraprojekt till division Infra

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Teknisk Innesäljare infraprojekt till division Infra

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare 

Vi erbjuder dig

Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Som teknisk innesäljare på Elektroskandia arbetar man i en grupp med kompetens inom exteriörbelysning, lokalnät, telekom och övrig infrastruktur. Vi arbetar både mot våra största energi- och nätbolag i Sverige samt mindre lokala bolag och entreprenörer. Gruppen består i dag av 17st tekniska innesäljare med geografisk spridning över hela landet. Hos oss kommer du att få ett stort kontaktnät, inte bara mot våra kunder utan också internt och mot våra leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

För att stärka upp gruppen Innesäljare/tekniska säljare inom infrastruktur på Division Infra söker vi nu ännu en viktig länk i säljkedjan. Hos oss arbetar du med att ge god service inom produktområdet till våra infrakunder.

Du kommer först och främst arbeta med väg-, tunnel- och järnvägsprojekt samt en del exteriörbelysning, fördelning utifrån personliga kvaliteter. Vi formar gruppen utefter bästa laguppställning. Ditt arbete sker i nära samarbete med våra kundansvariga utesäljare och Key Account Managers samt våra leverantörer.

Vi söker dig med

Goda kunskaper inom installation, industri och exteriörbelysning mot järnvägs- och infrastrukturnätet samt dig med en mycket god serviceförmåga. Du bör ha en utbildning på minst gymnasienivå, gärna med praktisk erfarenhet från branschen, alternativt utbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig

Som person ser vi att du är tillmötesgående där du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa kunden att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer, som du skapar och underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser också att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och offerter till kund. Du kommer att vara en betydelsefull länk i säljkedjan och det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Du har energi och ett engagemang som smittar av sig på teamet och våra kunder.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. 

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är den 31 augusti. Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Pär Trumbäck, Innesäljchef Infra, Tfn: +46 19-19 87 37 eller e-post par.trumback@elektroskandia.se. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13. 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

 

Dela detta jobb

Teknisk Innesäljare infraprojekt till division Infra

Elektroskandia