saljjobb.se

Teknisk Innesäljare Region Mellan

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Teknisk Innesäljare Region Mellan

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som teknisk innesäljare är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, orderhantering, inköp, leveransplanering samt verkar som koordinator inom större entreprenader. Du bistår även med teknisk rådgivning inom olika produktansvarsområden både internt och externt. Du arbetar som säljsupport till kundansvarig säljare och tillsammans med övriga innesäljare inom Region Mellan bidrar du till att utveckla vår totala affär inom det geografiska området. Tjänsten innebär även att i samråd med ansvarig säljare, besöka och bearbeta nya och befintliga kunder i Region Mellan och därför krävs B-körkort och tillgång till bil.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, och det är meriterande med en el-teknisk utbildning på gymnasienivå med några års erfarenhet från elbranschen, erfarenhet av försäljning och marknadsföring samt eventuella specialistkunskaper inom området.

Som person ser vi att du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa kund och kollegor för att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer som du skapar och underhåller kontinuerligt. Du har lätt för att samarbeta med andra, är van vid ett högt tempo och gillar att hantera flera större projekt och förfrågningar löpande.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Stellan Carlsson, Säljchef Region Mellan på tfn. 019-19 83 57 eller e-post stellan.carlsson@elektroskandia.se

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast  2019-04-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig kontakt

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04. 

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,2 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport.

Dela detta jobb

Teknisk Innesäljare Region Mellan

Elektroskandia