saljjobb.se

logga

TEKNISK INNESÄLJARE TILL CONTURA NORGE

Företag Nibe AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-14

Ansök nu

TEKNISK INNESÄLJARE TILL CONTURA NORGE

Contura som har huvudkontor i Markaryd ingår i det framgångsrika affärsområdet NIBE Stoves som har en årsomsättning på cirka 2,5 miljarder kr. Produktsortimentet består av braskaminer, insatser och kassetter med tillhörande skorstenssystem. 

Contura är marknadsledande i Sverige och har en starkt växande exportförsäljning.

ARBETSUPPGIFT:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta emot och hantera order på kaminer, tillbehör och skorstenar. Beställningarna kommer in via telefon och mail från våra återförsäljare i Norge. Utöver det ska du även hantera teknisk support som inkluderar både service och reklamationsärenden.

Contura, som är marknadsledande i Sverige på Brasvärme, har funnits i Norge i mer än 20 år och säljer sina produkter exklusivt genom den norska fackhandelskedjan Varmefag. Vår kund- och tekniksupport är för närvarande i Sverige men vi avser flytta denna funktion till Norge, närmare bestämt till Oslo. Du kommer att arbeta tillsammans med två säljare på fältet och kommer också att ha mycket kontakt med kundsupport på huvudkontoret i Markaryd, Sverige.

DIN BAKGRUND:

Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och är ansvarstagande, noggrann med en god känsla för detaljer. Du ska även vara van vid att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Vidare är det viktigt att du är tekniskt intresserad och är serviceinriktad.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet inom administrativt arbete eller i en roll med liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är en van användare av MS Office. Erfarenhet av tillverkande industri är fördelaktigt. Du behärskar NIBEs koncernspråk engelska väl i tal och skrift, vilket är nödvändigt för kontakter med dotterbolagen.

ANSÖKAN:

Vi samarbetar med en norsk rekryteringsfirma. Arild Vanberg håller i rekryteringsprocessen och här kan ni läsa annonsen som ligger ute i Norge https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=166624900.

Rekryteringen sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökningar via vår hemsida utan Ni mailar direkt till Arild på norskbed@online.no.

Frågor kring tjänsten besvaras av Arild Vanberg 920 19 120 eller Grethe Bachmann, säljchef i Norge antingen på 995 88 979 eller via mail grethe.bachmann@contura.eu.

Hjärtligt välkommen!

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av braskaminer, värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning , mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Arild Vanberg

 

920 19 120

norskbed@online.no.

Grethe Bachmann

Säljchef Contura Norge

995 88 979

grethe.bachmann@contura.eu.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
TEKNISK INNESÄLJARE TILL CONTURA NORGE

Nibe AB