saljjobb.se

Teknisk Key Account Manager, Brandlarm

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-07-31

Ansök nu

Teknisk Key Account Manager, Brandlarm

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Stockholm  Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Att få arbeta hos den ledande fabrikatsoberoende leverantören inom säkerhetsprodukter på den svenska marknaden. I och med att marknaden växer så ställer det allt högre krav på oss som säkerhetsdistributör. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas i din roll, dels genom egna insatser och genom våra interna utbildningsmöjligheter. 

Elektroskandia tillhör en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag. 

Vi söker nu en driven och affärsmässig Teknisk Key Account Manager, Brandlarmsystem (TKAM) inom Marknadsområdet Säkerhet som kommer ansvara för vår affär inom brandlarm och vårt varumärke från tillverkaren Securiton.

Arbetsuppgifter
Som Teknisk Key Account Manager, Brandlarmsystem (TKAM) inom Säkerhet kommer du att jobba i ett centralt team med att bearbeta & utveckla vår affär inom brandlarm och vårt varumärke Securiton gentemot våra brandlarmspartners, föreskrivande led (konsulter) samt slutkunder & beställare på den svenska marknaden

Du analyserar, planerar och agerar mot våra uppsatta affärsmål vilka du är delaktig i att skapa. Med stort engagemang och intresse för kundens verksamhet utvecklar du löpande vårt erbjudande som skapar värde för kunden. Ditt arbete sker i nära samarbete med övriga medarbetare inom avdelningen samt mot våra regioner och funktioner inom bolaget i övrigt. Du rapporterar direkt till Sälj & Marknadschef Säkerhet. Som person förväntas du även vara en god ledargestalt och ett föredöme inom teamet och företaget i stort.

Vi söker dig med

  • Gymnasiekompetens med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt som vi bedömer likvärdig.

  • Mångårig arbetserfarenhet inom försäljning av säkerhetssystem.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

  • Du har goda kunskaper i Officepaketet.

  • Körkort B är ett krav.

Meriterande är erfarenhet inom brandlarmsystem och regelverken inom SBF.

Som person ser vi att du är ambitiös och lösningsorienterad. Att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att självständigt planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig lite extra för att leverera kvalitet i lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad, där du har lätt att skapa kontakter och underhålla relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta rekryterande chef Christer de Wahl, Sälj & Marknadschef Säkerhet, Tfn: 08-923612. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 2021-07-31. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Varmt välkommen med din ansökan!

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Dela detta jobb

Teknisk Key Account Manager, Brandlarm

Elektroskandia