saljjobb.se

logga

Teknisk kundservice till Ovako Bar AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-10-03

Ansök nu

Teknisk kundservice till Ovako Bar AB

Ovako är en världsledande stålproducent med fler än 3000 medarbetare i mer än 30 länder. Som en ledande ståltillverkare tar Ovako ansvar för att bedriva verksamheten på ett hållbart sätt inom alla aspekter från kvalitet och kundrelationer till medarbetare, säkerhet och miljö.

Vill du vara med och skapa stål för en bättre värld? AxÖ Consulting söker nu en tekniker till avdelningen affärs- & produktutveckling/teknisk kundservice till Business Unit SmeBox vilket innefattar sajterna Smedjebacken och Boxholm.

Som tekniker hjälper du kunder och försäljningskontor i materialtekniska frågor varför den här rollen passar dig som gillar problemlösning är kommunikativ och tekniskt intresserad.

Rekryteringsprocess hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Ovako.

Ovako erbjuder:

Ovako är det perfekta företaget för dig som trivs med den lilla organisationens effektiva beslutsvägar och den stora organisationens trygghet. På Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtblickande arbetsplats med en öppen atmosfär, bra gemenskap och en starkt driven organisation. Som anställd hos Ovako erbjuds du:

  • En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande.

  • Stort personligt ansvar och frihet i hur du utför dina uppgifter.

  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor.

  • Att ständigt få arbeta med din egen kompetensutveckling.

Arbetsbeskrivning

Som tekniker kommer du att besvarar tekniska förfrågningar från försäljningskontor och kunder. Vidare ansvarar du för uppdatering och arkivering av kundspecifikationer inom berörda marknadsavsnitt. Utöver detta ansvarar du för kundinitierade materialundersökningar, svarar på och hjälper kunder och försäljningskontor i materialtekniska frågor. Du kommer också att:

  • Analysera kundbehov och data från egen produktion, föreslår förändringar och genomför produktutvecklingsprojekt i samarbete med kunder, central teknik och processteknik/forskningsorganisationer.

  • Ansvara för att provorder genomförs.

I denna roll är du kundens representant enligt IATF 16949 och du godkänner reklamationssvar innan dessa skickas till kund. Du ansvarar också för APQP och PPAP.

Kvalifikationer

Vi ser att du som söker har:

  • Materialteknisk utbildning på högskolenivå.

  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

  • God kunskap om kvalitetsledningssystem ISO 9001 och IATF 16949 samt tillhörande verktyg.

  • Några års erfarenhet av praktisk process-/produktutveckling, kvalitetsarbete samt erfarenhet från metallografiskt lab, med kundnära kontakt.

För att lyckas i rollen ser vi att du gillar problemlösning, har en god analytisk förmåga och social kompetens. Vidare är du en kommunikativ, självständig och initiativrik samt har mycket god samarbetsförmåga i en mångkulturell miljö. 

Information och ansökan

Vid frågor om processen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Axäng, AxÖ Consulting, på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Placeringsort: Smedjebacken eller Boxholm. Tjänsten innefattar visst resande.

Om Ovako

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager, transport och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 2 800 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 900 miljoner euro. Ovako är ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en del av stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 50 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.comwww.sanyo-steel.co.jp och www.nipponsteel.com

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Smedjebacken eller Boxholm

Län

Dalarnas län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/101

Kontakt

Linda Axäng, 079-3405442, se

Publicerat

2021-09-07

Sista ansökningsdag

2021-10-03

 

Dela detta jobb

logga
Teknisk kundservice till Ovako Bar AB

AxÖ Consulting