saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TEKNISK SÄLJARE

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

TEKNISK SÄLJARE

Teknisk säljare
Örnsköldsvik / Norrland
Vill du jobba som teknisk säljare i ett innovativt framtidsföretag, där du har möjlighet att påverka och beslutsvägarna är snabba. Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

HYDAC är ett familjeägt bolag med ambition att sätta standarden i branschen med hållbara tekniska och innovativa lösningar som möter våra kunders behov för rörelse och styrteknik. Vi utvecklar och tillverkar komponenter inom teknikområdena: hydraulik, elektronik, filtrering, smörjning samt kylning. Hydac är ett innovationsdrivet företag med stort tekniskt innehåll i egenutvecklade komponenter och system.

OBS! Ansökan sker genom länken längst ner på sidan

Vi erbjuder
Att arbeta på Hydac ger dig en spännande och unik karriärmöjlighet inom industriell automation, både för mobila fordon och industriella applikationer. Vår ambition är att Hydac ständigt ska arbeta för att vara en sund, säker, intressant och attraktiv arbetsplats där våra medarbetare kan utvecklas hälsosamt och på ett framgångsrikt sätt.

Hos oss får du marknadsmässig lön enligt Svenskt Näringsliv och förmåner som t.ex. tjänstebil, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Vi har självklart kollektivavtal.

Om rollen
Som teknisk säljare på Hydac i Team Industri MRO kommer ditt uppdrag vara att både bearbeta nya kunder samt utveckla våra befintliga kunder inom industribranschen. I rollen som säljare kommer du tillsammans med Manager Sales MRO kartlägga marknaden för en effektiv och framgångsrik bearbetning. Du hareget budgetansvar och jobbar mot uppställda mål.

Du kommer dels att arbeta självständigt, men en stor del av arbetet är också teambaserat i en miljö med mycket energi och driv. Till din hjälp har du även teknik- och servicepersonal som stöttar dig i dina affärer. I din roll har du många kontaktytor internt såväl som externt. 

Rollen utgår från vårt kontor i Örnsköldsvik alternativt från ditt hemmakontor någonstans i Norra Sverige. I tjänsten ingår resande i landet och det kan även förekomma resor till våra systerbolag utomlands, framför allt Tyskland.

Om dig
För att trivas i rollen är du genuint intresserad av försäljning, du drivs av att skapa affärer och bygga relationer. Du är nyfiken på kunden och arbetar med långsiktiga relationer för att öka kundnyttan. Vi tror att du har förmåga att tänka nytt och våga bryta ny mark samtidigt som du också kan vårda och utveckla befintliga kunder.

Din bakgrund och erfarenhet

  • Gymnasieingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot hydraulik / automation. Eftergymnasial utbildning är meriterande

  • Erfarenhet från försäljning av hydrauliska komponenter och lösningar, smörjsystem och/eller andra tekniska lösningar 

  • Erfarenhet av försäljning i en krävande teknisk miljö

  • God kommunikativ förmåga, kommunicerar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

  • Körkort – B

  • Goda kunskaper inom Office-paketet, och vana att analysera data

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-514 816 46.

Skicka in din ansökan direkt till Säljpoolen HÄR. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan – Vi ser fram emot att höra från dig! 

Dela detta jobb

logo
TEKNISK SÄLJARE

Workspace Recruit