saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brinner du för försäljning och vill representera ett marknadsledande företag? Vi söker dig som har ett utpräglat affärssinne och vill jobba med försäljning inom Modernisering. Som Säljare inom Modernisering kommer du att proaktivt och effektivt arbeta med försäljning av allt ifrån större reparationer, uppgraderingar, större moderniseringar och kompletta utbyten av hissar hos KONEs nya och befintliga kunder.

I rollen som Säljare inom modernisering får du chansen att utveckla befintliga kundrelationer såväl som självständigt identifiera och uppsöka nya. Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat vara att ha kontinuerlig kontakt med olika fastighets- och förvaltningsbolag för försäljning av hissar i byggnader. Du kommer att projektleda och driva processen framåt från offert till avslut, på en växande marknad. Du arbetar kundorienterat för att ta fram bästa lösning för varje enskild kund utefter deras behov och önskemål. Tjänsten innefattar resor i Norrbotten med ett par övernattningar per månad. Du erbjuds tjänstebil för dina kundmöten samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
 

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET

  • Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med en teknisk inriktning, alt motsvarande erfarenhet
  • Vi tror att du har några års erfarenhet av att hantera hela säljprocessen vad gäller projektorienterad teknisk försäljning.
  • Du uttrycker dig obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift.
  • Vi ser att du har goda datakunskaper, då vi arbetar i CRM-system samt MS Office.
  • För denna tjänst är B-körkort ett krav.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder mycket goda utvecklingsmöjligheter i en innovativ och miljömedveten organisation. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget.

Utöver marknadsmässig lön, pensionsprogram och möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring erbjuder vi dig även friskvårdsbidrag, extra ledighet och en förmånsportal med bland annat rabatter i butiker mm.

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt.


SÅ ANSÖKER DU

Registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2022-05.31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Maria Broman, Försäljningschef på maria.broman@kone.com eller Vanja Shaswar, Rekryteringsspecialist på vanja.shaswar@kone.com.

Välkommen med din ansökan!

#LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Teknisk säljare KONE Luleå

Företag KONE AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb