saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk säljare med regionansvar Nord till Metro Therm AB

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-06

Ansök nu

Teknisk säljare med regionansvar Nord till Metro Therm AB

Dina arbetsuppgifter
Är du en strukturerad och kundorienterad säljare med stort intresse för teknisk försäljning? Är du redo att ta nästa steg i karriären eller ute efter en ny utmaning och vill bli en del av ett personligt företag som är en del av den expansiva NIBE-koncernen? Då kan tjänsten som regionsäljare hos Metro Therm vara något för dig! Som regionansvarig säljare ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen av Metro Therms produkter, med tyngdpunkt på fjärrvärmecentraler, inom region Nord. Din försäljning bedriver du gentemot bland annat VVS-installatörer, energibolag, konsulter och VVS-grossister. Du arbetar aktivt med prospektering samt att nå ut till potentiella kunder via telefon - kombinerat med såväl fysiska som digitala möten. Redan från start arbetar du med att vårda de befintliga kunderna i regionen där det ställs höga krav på självgående aktivitet och engagemang. I ditt dagliga arbete samarbetar du nära dina övriga kollegor – bland annat genom tätt utbyte med såväl säljkollegor -internt och externt - och produktexperter. Här erbjuds du en självständig säljroll, där vi lägger fokus på att ge personlig, snabb och professionell service samt att leverera och uppfylla våra kunders förväntningar på produkter och bemötande. Arbetet utgår från din hemvist men vid önskemål finns möjlighet till ett kontor i din region.

Din profil
Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Att arbeta affärsnära och målinriktat ser du som motiverande, där du har ett affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer. Troligen har du kunskap och/eller erfarenhet inom liknande tekniskt område, exempelvis VVS eller energiteknik. Antingen via en teknisk roll och/eller inom försäljning. Idag kanske du har en roll som projektledare i installatörsled eller som VVS-konsult. Som person är du driven, målinriktad och trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du brinner för att göra det lilla extra, är affärsmässig och tycker att mötet med människor är roligt och stimulerande. Du har höga serviceambitioner och är van att arbeta på ett strukturerat sätt. Utöver dina personliga erfarenheter som vi värderar högt har du förhoppningsvis god IT-kunskap. Du talar och skriver såväl svenska som engelska. Vidare innehar du också B-körkort.

Vad erbjuder vi dig?

Hos Metro Therm erbjuds du ett spännande och självständigt arbete där teknik varvas med goda kundrelationer. Du blir en del av ett tryggt företag med god stämning och tydliga ambitioner. Som Regionansvarig säljare har du alla möjligheter att påverka Metro Therms framtid. En spännande tjänst med stora möjligheter att kunna påverka din roll med varierande och intressanta arbetsuppgifter. Med våra produkter skapar vi ett hållbart inneklimat men för oss är det lika viktigt att ha ett hållbart arbetsklimat. Därför har vi en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om utvecklingsmöjligheter.

Företagsinformation

Metro Therm började leverera värme redan 1921 och är idag en ledande leverantör av värmelösningar. Metro Therm gruppen omsätter ca 1 miljard kronor och har sitt huvudsäte i Danmark. Metro Therm AB har sitt svenska huvudkontor och lager i Kalmar. Företaget omsätter ca 100 MSEK och har 15 medarbetare. Metro Therm ingår i börsnoterade NIBE-koncernen med ca 30 miljarder i omsättning och ca 20 000 medarbetare runt om i världen. Läs mer om oss: https://www.metrotherm.se/

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marie Salebäck, telefon 072–090 89 80 eller e-post marie.saleback@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast den 5 augusti 2022. Rekryteringsprocessen startar vecka 32, dock får du gärna skicka in din ansökan redan idag! Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Dela detta jobb

logga
Teknisk säljare med regionansvar Nord till Metro Therm AB

Premier Service AB