saljjobb.se

Vi söker nu en teknisk säljare som vill vara med och forma framtidens Scantron.

Som teknisk säljare kommer du att ha en central roll i vår organisation och ansvara för försäljningen av våra produkter mot våra kunder.

  • Du kommer till största delen att arbeta med nykundsbearbetning men till viss del även vidareutveckla redan befintliga kundrelationer.
  • Du kommer att arbeta med konsult- och slutkundsbearbetning.
    – Du kommer att arbeta med projektbevakning och projektbearbetning.
  • Du kommer ingå i vår nordiska säljgrupp där du får möjligheten att vara delaktig och påverka i frågor som bl.a. rör produktutveckling och våra framtida produkter.
  • Du kommer att ha kontakt med kollegor i Danmark och Slovenien och kommer därför ha mycket kommunikation på engelska.
  • Då vi finns i Göteborg men levererar produkter över hela landet kommer tjänsten innebära en del resor med övernattning.

Vi söker dig som är driven, relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter. Du ska vara noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt.

Vi söker dig som är i starten av din säljkarriär och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har viljan att lyckas. Tidigare erfarenhet av försäljningsarbete med teknisk inriktning är meriterande men inget krav.

Det viktigaste är att du är ansvarstagande och har ett stort intresse för att leverera rätt lösning utifrån kundens behov och problemställning.

Vi önskar att du har en naturlig servicekänsla samt viljan att ta ansvar för hög nivå av kundnöjdhet. Du har hög social kompetens, arbetar lösningsorienterat och är lyhörd för verksamhetens och kundens behov.

Du är öppen, positiv, värdesätter, och bidrar till, ett trevligt arbetsklimat.
Då vi befinner oss i ett expansivt skede kommer tjänsten för rätt person att vara väldigt utvecklande med många möjligheter att påverka sin framtida roll men även nuvarande arbetssätt, rutiner och hur vi utvecklas framåt.

För att lyckas i rollen och för att förstå kundens behov och för att kunna presentera en bra lösning, är det ett krav att du har ett tekniskt intresse eller kunskaper inom det tekniska området.

En förutsättning för anställning är att du har körkort samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Tjänsten avser heltid med fast månadslön och placeringsort Göteborg.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Jonas Lideborg, VD Scantron AB, på telefon 070-334 89 00 alt jli@scantron.se.

Arbetslivserfarenhet
Utesäljare, 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Körkort
B

Teknisk Säljare – Scantron Göteborg

Företag Scantron
Ort
Utgår

2019-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb