saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk säljare till E-mobility Nordic

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-18

Ansök nu

Teknisk säljare till E-mobility Nordic

E-mobility Nordic – en av Vattenfalls nyaste och mest intressanta affärsenheter – söker nu en Teknisk säljare.
Tillsammans med dina kompetenta och drivna kollegor kommer du att spela en viktig roll i att bygga upp en ny verksamhet och nå våra ambitiösa mål – samtidigt som vi bidrar till ett mer klimatsmart liv. Vi strävar efter att bli marknadsledande genom att erbjuda laddlösningar som ger en förstklassig kundupplevelse. Laddlösningarna består av laddare, installation och laddtjänster. Vi arbetar både nära våra kunder och partners samt genom flera olika kanaler. Vi har ett flexibelt arbetssätt där vi ständigt vidareutvecklar vår verksamhet.

Som Teknisk säljare kommer du att;

• Bedriva nyförsäljning av laddlösningar mot Brf- och B2B-segmenten

• Svara på upphandlingar
 
Dina kvalifikationer och erfarenheter;

• Säljerfarenhet

• Tekniskt intresserad och kunnig

• Relationsbyggare

• Kommunicerar flytande på svenska och engelska

• Van att arbeta i CRM-system
 
Din profil och personlighet;

• Modig, positiv och får energi av att arbeta med människor

• Problemlösare med förmåga att förstå och vilja att lösa kundbehov

• Tycker om att ta initiativ och driva utveckling
 
Vänligen skicka in ditt brev och CV via länken nedan. Sista dag för ansökan är 12 december.
Välkommen att ansöka! 

För mer information om positionen är du välkommen att kontakta försäljnings- och marknadschef E-mobility Nordic, Mattias Lindblom 0730 38 98 62. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta vår rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com.
 
Vi erbjuder:

Du kommer att arbeta på vårt kontor i Arenastaden Solna intill Mall of Scandinavia, bara 8 minuter från centralstationen. Alla anställda erbjuds gratis arbetshälsovård och rabatter på hälso- och välbefinnande. Som Vattenfallanställd är det lätt att träna tack vare vår egen idrottshall, gym och idrottsföreningar.
 
Fackliga representanter nedan nås via växeln: 08-739 50 00. Michelle von Gyllenpalm (Akademikerna), Inger Strandberg(Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Lennart Bengtsson (SEKO).
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Dela detta jobb

Teknisk säljare till E-mobility Nordic

Vattenfall AB