saljjobb.se

logga

Teknisk support

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Teknisk support

Nu söker vi dig som vill jobba med tekniska lösningar hos vår kund Jofrab.

Om tjänsten

Jofrab TWS AB i Tranås grundades 1978 och är en grossist som levererar reservdelar, tillbehör och hela produkter till sportfackhandeln inom produktområdena Cykel, Moped och Elcykel. Företaget omsätter 130 miljoner kronor per år och växer med god lönsamhet. Jofrab är marknadsledande i Sverige inom mopeder med 25 % marknadsandel, och elcyklar är ett viktigt tillväxtområde.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att anställningen är via Montico och placeringen är på Jofrab i Tranås. Det är ett vikariat för en föräldraledig kollega, och det kommer att vara till augusti 2021.

Vi söker en medarbetare till support- och orderavdelningen. Du kommer att jobba med inkommande mail och samtal.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

  • Hantera frågor via telefon och mail till kunder, leverantörer och återförsäljare
  • Teknisk support på telefon
  • Reklamationshantering
  • Orderhantering
  • Följa upp ärenden och återkoppla till kund

Vi söker dig som

Du är serviceinriktad och kundvänlig. Det är en fördel om du har tekniskt intresse, gärna för cyklar och mopeder. Du har god telefonvana, är noggrann och kan hantera stressiga situationer.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. All hantering sker via dator varför vi ser att du har data och IT vana. Har du dessutom kunskap i Excel är det meriterande.

Erfarenhet av sprängskisser och artikelhantering i affärssystem är meriterande, framför allt NAV/Microsoft Dynamics.

Som person är du lugn och metodisk. Du har tålamod och är pedagogisk och har lätt för att prata med kunder i telefon. Du har stort eget driv och är lösningsfokuserad. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ.

Arbetstiderna är vardagar 8-17.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Kontakt

Sandra Hellqvist

Dela detta jobb

logga
Teknisk support

Montico AB