saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Tekniskt intresserad innesäljare till Logimark AB

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-08-26

Ansök nu

Tekniskt intresserad innesäljare till Logimark AB

Tekniskt intresserad innesäljare till Logimark AB

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker nu en ny stjärna till säljteamet på Logimark AB där du kommer att arbeta som innesäljare med fokus på etikettförsäljning. I yrkesrollen kommer du att arbeta med förbättring av kundernas verksamheter genom din tekniska rådgivning och försäljning av produkterna. Du kommer att ingå i ett litet team som stöttar varandra och alltid ställer upp där det behövs. Hela företaget genomsyras av en familjär känsla och omtanke om kollegor och medarbetare. En stor del av arbetet består av nyförsäljning så du ska inte vara rädd för att ta upp telefonen och ta ett samtal.

I tjänsten som innesäljare ingår följande arbetsuppgifter:

• Daglig kontakt med kunder via telefon och mail
• Skicka offerter
• Orderhantering
• Kontakt med leverantörer
• Administrativa uppgifter

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och vana av att arbeta mot en budget. Logimark AB erbjuder utbildningar för att du ska bli en nyckelspelare i säljteamet och för att hela tiden vidareutveckla sina anställda. Resor kan förekomma.

Personprofil
För att lyckas i yrkesrollen behöver du hitta rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga, det vill säga mellan teknisk förståelse och förmågan och motivationen att göra affärer. Det är ofta ett självständigt arbete, även om du tillhör ett säljteam. Förutom att du har ett stort intresse för problemlösning och försäljning ser vi att du är serviceinriktad. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att agera engagerat, kreativt och lösningsorienterat.
Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som innesäljare krävs vidare:

• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i MS Office

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
På Logimark erbjuder vi produkter för allt inom märkning, systemlösningar, färgband, etiketter och bläck. Vi tillverkar även maskiner med kundorienterad design. Alla produkter som ska ut på marknaden behöver märkas, detta gör våra maskiner. Logimark utvecklas ständigt och i dagsläget är vi 43 anställda och har en omsättning på 112 miljoner. Vårt huvudkontor och centrallager är stationerat i Malmö, men vi har strategiskt sätt även ett kontor i Linköping. För mer info om oss www.logimark.se.
Vi får industrins hjul att rulla!

 

Dela detta jobb

logo
Tekniskt intresserad innesäljare till Logimark AB

PerformIQ