saljjobb.se

logga

TELEBOOKING REPRESENTATIVE

Företag Verisure
Ort
Utgår

2020-05-06

Ansök nu

TELEBOOKING REPRESENTATIVE

Ta ditt nästa steg med oss

Hos oss får du utvecklas inom sälj och arbeta med ett välkänt och framgångsrikt varumärke. Securitas Direct är Sveriges största larmbolag riktat mot företag. 

Du kommer att arbeta som säljare i ett team som proaktivt ringer ut till potentiella kunder. Ditt främsta mål är att säkerställa och påvisa för kunden att ett besök är det bästa för deras säkerhet och trygghet på jobbet.

Du ska på ett inspirerande sätt fånga in kunden och förvalta kundens intresse genom att boka ett besök med våra fältsäljare. Du jobbar främst med helt nya kunder som av olika anledningar visat intresse eller dykt upp på vår radar.

Vi kommer att göra allt för att du ska trivas och lyckas i din nya roll. Du kommer att få stöttning, värme och gemenskap och vara en del av ett företag som kan erbjuda dig nöjda kunder, engagerade medarbetare samt bra lönsamhet. Just nu söker vi en motiverad och resultatdriven säljare.

Din bakgrund Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning men det är även positivt om du har erfarenhet från någon annan bransch. Vi har exempelvis medarbetare som tidigare jobbat inom detaljhandeln och i restaurangbranschen.

  • Du vill arbeta med provisionsbaserad lön
  • Du är social, utåtriktad, lyhörd och bra på att kommunicera.
  • Du tycker att det är kul att inspirera och hjälpa kunder med deras utmaningar och önskemål 
  • Du behärskar det svenska samt engelska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

  • Fast månadslön med provision
  • Härliga kollegor
  • Introduktion och löpande coachning av våra erfarna säljare
  • Bra utvecklingsmöjligheter
  • Chansen att göra skillnad
  • Mycket frihet under ansvar

Tjänsten är på heltid. Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Linköping på Gumpekullavägen 8, med närhet till Resecentrum med pendel och bussförbindelser till hela länet. I närheten finns även ett gott utbud av lunchställen.

Verisure är ett auktoriserat bevakningsföretag. För att vara aktuell för en anställning krävs det därför att du är fri från anmärkningar i belastningsregistret.

Din ansökan med personligt brev och CV skickar du snarast dock senast 14/2–2020. 

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Svensson på stefan.jan-e@verisure.se eller 0708 543 188. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse.

Vårt DNA

Vi jobbar målmedvetet med att våra värderingar ska genomsyra allt vi gör. Just nu jobbar vi med två program, Hållbart Medarbetarskap och Hållbart Ledarskap för samtliga medarbetare 

Dela detta jobb

logga
TELEBOOKING REPRESENTATIVE

Verisure