saljjobb.se

Logga

Testannons för sommarkampanjen

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-30

Ansök nu

Testannons för sommarkampanjen

Vi söker dig som gillar att möta människor och brinner för service!
Till följande butiker söker vi nu engagerade försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå.

Tjänsterna är visstidsanställningar på deltid under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Arbetsperioden är främst under månaderna juni till augusti, beroende på butik.

Om rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. I vissa tjänster ingår även lokalvård som arbetsuppgift.

Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. 

Om dig
Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Ansökan
Vid intresse av en eller flera av tjänsterna är du välkomen att registrera din ansökan så snart som möjligt, dock senast den XX. Vi behandlar ansökningar löpande, och butikerna kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Testannons för sommarkampanjen

Systembolaget