saljjobb.se

Thomas Betong söker Kundservicemedarbetare till Stockholm

Företag Thomas Betong AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-08

Ansök nu

Thomas Betong söker Kundservicemedarbetare till Stockholm

Transport_1.jpg

Thomas Betong söker Kundservicemedarbetare till Stockholm

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Visionen med Kundservice är att ge våra kunder branschens bästa service med enkel och samordnad kontaktyta för merparten av kundens ärenden. Vi söker dig som vill bli en del av Team Thomas, ett expansivt familjeföretag där vi värnar om varandras arbetsmiljö.

Du kommer främst att arbeta med kundbeställningar inom Stockholm och du transportplanerar för hög service och optimering. Du registrerar beställningar främst genom telefonkontakt. Kundservice medverkar även ute hos kund under byggprocessen. I rollen ingår även daglig kontakt med våra åkerier. I ditt arbete har du stor möjlighet att påverka processer och vara med i ett förbättringsarbete.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom kundservice.
Har du dessutom erfarenhet från byggbranschen och våra kunders vardag samt godkänd utbildning i fabriksbetongtillverkning klass 2 är det meriterande.

Som person är du en serviceinriktad problemlösare, analytisk och någon som ser både helheten och detaljerna i flödet. Du är van att hantera en snabb och föränderlig daglig verksamhet. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo, har lätt för att kommunicera, knyta nya kontakter och för att samarbeta tillsammans med arbetskollegor, kunder och leverantörer, interna såväl som externa. Då du även kommer att arbeta självständigt är det viktigt att du är strukturerad och kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Urval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag. 

Frågor om tjänsten kan också besvaras av produktionschef Magnus Persson, magnus.persson@thomasbetong.se

Placering: Arlandastad

Vi ser fram emot din ansökan!

Thomas Betong är ett svenskt bolag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Inom Team Thomas brinner vi för ett hållbart samhällsbyggande och nöjda medarbetare. Några nyckeltal; Antal anställda ca 370, omsättning 1,75 miljarder sek (2018). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner
Magnus Persson
Produktionschef Stockholm
0104-505520
magnus.persson@thomasbetong.se

Dela detta jobb

Thomas Betong söker Kundservicemedarbetare till Stockholm

Thomas Betong AB