saljjobb.se

Thomas Betong söker Säljadministratör i Göteborg

Företag Thomas Betong AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Thomas Betong söker Säljadministratör i Göteborg

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Vill du vara med och etablera och utveckla en ny roll hos oss som Säljadministratör? I och med att vi implementerar ett nytt affärssystem ändrar vi också vårt arbetssätt och rollen som Säljadministratör skapas. Vi kommer att rekrytera 2 personer med olika placeringsort till denna roll. De stöttar varsin del av vår säljorganisation och är också backup för varandra. Det är ett spännande tillfälle att vara med och forma rollen och tillsammans med övriga organisationen vidareutveckla och förädla arbetssättet inom säljprocessen.

Med det nya affärssystemet får vi helt nya möjlighet att utveckla vårt interna arbete och servicen till våra kunder. Ambitionerna är höga – vi ska uppfattas som bäst i branschen. I rollen som säljadministratör i Göteborg rapporterar du till Försäljningschef Väst, Skaraborg/Värmland. Du kommer också att samarbeta med våra Tekniska säljare och vår Kundservice-avdelning.

Arbetsuppgifter

• Kontroll av rätt pris till kund, tillse att vi debiterar kund efter avtal/överenskommelse

• Ansvarig för prislista, årsreglering av priser och framtagande av prislista för avtal/projekt

• Lägga upp och administrera artiklar och kontakter

• Delta på interna säljmöten

Då rollen som Säljadministratör är ny ser vi att den kommer att utvecklas över tid när nya arbetssätt etablerats. På sikt bedömer vi att det kan tillkomma andra uppgifter som att ansvara för administrationen av vår kundportal, att utveckla arbetsbeskrivningar och utbilda nyanställda i vårt affärssystem.

Önskad profil

• Starkt administrativ förmåga och ordningssinne

• God IT-vana och intresse av att lära sig ett nytt affärssystem

• Lösningsorienterad, då vårt arbetssätt är nytt kommer det finnas ett behov av kontinuerlig utveckling och problemlösning.

• Teamorienterad, god förmåga att söka gemensamma lösningar tillsammans med kollegor

• God förmåga att tala engelska

• Meriterande är även erfarenhet från bygg- eller betongindustrin

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt, dock senast 1 september.

Välkommen med din ansökan, senast 2019-06-23

Thomas Betong är ett svenskt bolag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Inom Team Thomas brinner vi för ett hållbart samhällsbyggande och nöjda medarbetare. Några nyckeltal; Antal anställda ca 370, omsättning 1,75 miljarder sek (2018). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se

Kontaktpersoner

Jonas Davidsson
Försäljningschef Väst, Skaraborg/Värmland
010-450 52 55
Jonas.davidsson@thomasbetong.se

Dela detta jobb

Thomas Betong söker Säljadministratör i Göteborg

Thomas Betong AB