saljjobb.se

Till division Infra söker en en Teknisk innesäljare/ Teamledare med ett stort kundfokus

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2021-05-16

Ansök nu

Till division Infra söker en en Teknisk innesäljare/ Teamledare med ett stort kundfokus

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Enligt Överenskommelse Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Elektroskandia är i behov av att stärka upp gruppen med en teknisk innesäljare inom primärt lokalnät, belysning och övrig infrastruktur på Division Infra. Vi gör detta för att fortsatt ha ett starkt team som kan serva och bearbeta våra kunder. Arbetet består av offert- och orderhantering samt via telefon och e-mail ha en löpande daglig kontakt med våra kunder. Tjänsten vi nu annonserar är en operativ TIS-tjänst, men där du också kommer fungera som teamledare och samordna offertarbetet för att driva vår affär framåt på bästa sätt. Arbetet sker i nära samarbete med kundansvariga utesäljare och Key Account Managers samt våra leverantörer. Du rapporterar till Kundsupportchef Infra.

Vi söker dig som
Vi söker i första hand dig som har goda kunskaper inom elnät/lokalnät, men även du med rätt personlighet och god erfarenhet och produktkunskap inom detta område är välkommen att söka denna tjänst. Du har en mycket god serviceförmåga då kundfokus är en viktig värdering inom Elektroskandia.
Du bör ha en utbildning på minst gymnasienivå, gärna med praktisk erfarenhet från Elnätbranschen, alternativt utbildning eller erfarenhet vi bedömer likvärdig.
Som person ser vi att du är tillmötesgående där du har intresse, förmåga och viljan att hjälpa kunden att hitta bästa möjliga lösning. Du är noggrann, ansvarsfull och affärsmässig i dina relationer, som du skapar och underhåller kontinuerligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Vi ser också att du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar och offerter till kund. Du kommer att vara en betydelsefull länk i säljkedjan och det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Du har energi och ett engagemang som smittar av sig på teamet och våra kunder

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Inför anställning hos oss genomför vi en bakgrundskontroll. Sista dagen att ansöka är 16 maj 2021.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Pär Trumbäck, Kundsupportchef Elnät, Tfn: 019-19 87 37 eller e-post par.trumback@elektroskandia.se.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13.

Dela detta jobb

Till division Infra söker en en Teknisk innesäljare/ Teamledare med ett stort kundfokus

Elektroskandia