saljjobb.se

Traineesäljare

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-23

Ansök nu

Traineesäljare

Är du i början av din karriär? Har du bestämt dig för att bli en stjärna inom försäljning? Nu finns möjligheten i Stockholm, Göteborg och Malmö. Välkommen med din ansökan.

Brinner du för service och försäljning? Traineesäljare sökes till en av världens största elgrossistkoncerner!

Är du i början av din karriär och på jakt efter en möjlighet att bli en riktig stjärna inom försäljning? Har du ett intresse för tekniska lösningar? Vill du dessutom leverera kundupplevelser i världsklass och utveckla dina skills?

Vi startar nu upp vårt första Trainee-program som riktar sig till dig som lockas av tekniska lösningar, snabba förändringar och har en vinnarskalle som få! Eftersom vi letar efter människor som är villiga att satsa på oss är vi också villiga att satsa på dig - därför får alla våra trainees lön under hela programmet.

Rexel Sverige AB är en del av världens största elgrossistkoncern med verksamhet i 26 länder. I Sverige har bolaget två starka varumärken SELGA och STOREL och har ca 800 medarbetare på 57 platser och en omsättning på cirka 5,4 miljarder svenska kronor. Rexel utvecklar innovativa konceptlösningar och erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader inom tung industri och kraftbolag såväl som i kommersiella fastigheter och helt vanliga svenska hem.

Från Trainee till en av branschens bästa säljare!

Som traineesäljare hos oss på Rexel kommer du att få lära dig allt du behöver veta om våra produkter och vårt företag. Du kommer att få arbeta med båda våra varumärken Selga och Storel med målet att bli en del av branschens bästa säljkår!

För att du ska få en bra grund att stå på kommer din tid inledas med en gedigen introduktion. Du kommer även att tilldelas en erfaren ledare som ansvarar för att du kommer in i din nya roll ordentligt och säkerställer att du kravställs enligt de mål som satts. Ni kommer även att ha täta uppföljningsmöten för att trygga att du utvecklas i rollen enligt plan.

Som traineesäljare arbetar du med nykundsbearbetning inom ditt geografiska område. I din roll kommer det både att ingå prospektering av nya kunder och bearbetning av befintliga. Du kommer att boka upp dina dagar via telefon och genomföra möten ute på fältet. Rollen innebär ett stort mått av frihet, då större delen av arbetsdagen spenderas ute hos våra kunder!

Tre anledningar till att söka rollen som traineesäljare

  • En unik möjlighet att få gå in som traineesäljare för att bygga en långsiktig karriär!

  • Arbeta på en av världens största elgrossistkoncerner i absolut teknisk framkant!

  • Ett roligt äventyr tillsammans med branschens bästa säljkår!

En förutsättning för att kunna briljera som säljare hos oss är att ha ett anlag och en nyfikenhet för det tekniska. Har du inte erfarenhet inom försäljning av tekniska lösningar? Det löser vi. Vi tror att man kommer långt med rätt personlighet. Den tekniska kompetensen ser vi till att du lär dig på plats.

För att vara aktuell för rollen som traineesäljare så behöver du ha ungefär 1-3 års arbetslivserfarenhet inom sälj eller service. Det viktigt för oss är att du är en vinnarskalle med stort engagemang med förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Du bör som person vara social och säljinriktad och alltid sträva efter att erbjuda våra kunder service i toppklass. Att tala och skriva svenska flytande samt inneha B-körkort är krav för denna tjänst. Självklart är även du med erfarenhet från elbranschen mer än välkommen att söka.

Vi kommer att kalla till intervjuer löpande vilket kan innebära att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Mikael Wahlfrid, Säljutvecklingschef på tel 070-574 90 40.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Traineesäljare

Rexel Sverige AB