saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Transportbilssäljare Ford

Företag Holmgrens Bil
Ort
Utgår

2022-05-29

Ansök nu

Transportbilssäljare Ford

Bli en av oss på Holmgrens Bil!

Var med på vår resa när vi växer tillsammans med Ford! Vi erbjuder en chans att arbeta med framtidens teknik i en bransch som ständigt utvecklas. Hos oss får du chansen att vara med och skapa morgondagens bilhandel och sätta din prägel på en hel bransch.

Om oss
"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet.

Våra mest framgångsrika säljare har en stark drivkraft att hjälpa våra kunder till ett bättre liv. Utöver det är våra mest framgångsrika säljare teamspelare som skapar arbetsglädje och har ett högt fokus på resultat och affärsmässighet.

Om dig
Har du etablerad säljerfarenhet och ett skarpt sinne för affärer? Är du en tävlingsmänniska som brinner för att bygga och vårda kundrelationer och ge våra kunder en förstklassig upplevelse? Då passar du väl in i vårt team av drivna och erfarna säljare.

Vi söker dig som på ett naturligt sätt har sinne för att skapa goda relationer och resultat utöver det vanliga. Du bygger och bevarar relationer med kunder och kollegor för att nå våra mål. Det är självklart för dig att erbjuda hög tillgänglighet för våra kunder. Du är bra på problemlösning som skapar mervärde och du planerar din tid för att säkerställa din affärsmässighet. Du har lätt för att skapa arbetsglädje, tar ansvar för framgångsrika resultat och är engagerad genom din nyfikenhet och vilja till att utmana dig själv.

Mycket meriterande om du har erfarenhet från branschen sedan tidigare.

Om jobbet
Som säljare av transportbilar på Holmgrens Bil kommer din inriktning att vara försäljning av helhetslösningar till huvudsakligen juridisk person, i eller utanför befintlig kundstock. Dagliga arbetsuppgifter är att bearbeta nya och gamla kunder huvudsakligen via uppsökande verksamhet i Norrköpingsregionen. Du skapar helhetslösningar efter kundens behov gällande fordon, finansiering och service som du sedan följer upp och vårdar med en sund inställning till långsiktighet. Du sätter alltid kunden i fokus, samtidigt är du väl bekant med dagens teknik och öppen för framtidens.

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.
Minst B-körkort är ett krav.

Ansökan
Ansök senast 29 maj 2022. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. För mer information om tjänsten kontakta säljchef Mikael Palmqvist på +46 11-470 58 11.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Transportbilssäljare Ford

Holmgrens Bil