saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Transportbilssäljare till Kamux Malmö!

Företag Kamux AB
Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Transportbilssäljare till Kamux Malmö!

Det går bra för Kamux och vi fortsätter att expandera! Under våren öppnade vi vår nya butik i Malmö som blev vår 22:a butik i Sverige sedan starten 2012. I denna butik har vi plats för uppåt 200 bättre begagnade bilar. Vi söker nu dig som vill ansluta till vårt team i Malmö i rollen som transportbilssäljare för att fortsätta göra den här butiken till en succé och bidra till Kamux fortsatta tillväxt. 

Vi erbjuder dig:

Ett härligt arbetsteam i en trevlig och motiverande arbetsmiljö inom ett snabbt växande företag. På Kamux blir du “en i gänget” och får en gedigen introduktionsutbildning och butikschefen i din butik hjälper och coachar dig mot dina mål. Hos oss utvecklas du inom försäljning och får möjlighet att växa och lära dig mycket om bilbranschen! Det finns goda utvecklingsmöjligheter för den som har vad som krävs! 

Vad innebär det då att jobba på Kamux?

Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas. 

Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med. Som säljare hos oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för kundnöjdhet. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att fokusera både på att köpa in och att sälja transportbilar. Hos oss sköter man allt som har med bilen att göra, från inköp till försäljning. För att kunna lyckas med bilförsäljningen krävs det mycket tid, engagemang och positiv vilja. 

Relationsbyggande och förhandling är återkommande delar av arbetet. Det är viktigt att alltid ge bra service och vara på gott humör även under de mest fullspäckade dagarna.

Vi söker dig som:

Är uthållig och har branschkännedom med erfarenhet att förhandla priser. Kamux Malmö arbetar som ett team så vi ser gärna att du är samarbetsvillig, målmedveten och tävlingsinriktad samt jobbar för individuella och gemensamma mål. Du ska vara noggrann, lojal och ge en förstklassig service. Att köpa en bil är en stor investering så det är viktigt att du som säljare är tydlig och ärlig med vilka tjänster Kamux erbjuder.  

Vi vill att detta passar in på dig:

  • Tidigare erfarenhet från inköp och/eller försäljning av transportbilar är meriterande 

  • Du brinner för att sälja och köpa bilar samt skapa bilaffärer 

  • Du är en driven person som trivs med ett högt arbetstempo

  • Du har lika lätt till skratt som för att skapa nya kontakter

  • Du har en hög arbetsmoral

  • Du är positiv och omtänksam

  • Du är flexibel och anpassningsbar och kan rycka in där det behövs

  • Du har förmågan att lyssna på kunden och sätta dig in i kundens behov

  • Du har B-körkort.

För att kunna ge våra kunder den bästa servicen för att hitta en bil som täcker kundens behov är det bra om du som bilförsäljare kan en del om de bilar du säljer. 

Ansökan:

Känner du att du vill bli en del av vårt framgångsrika team? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 11:e december. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.

För mer information kontakta vår Butikschef Jonatan Persson, jonatan.persson@kamux.se eller vår Regionchef Milan Filipovic, milan.filipovic@kamux.se 

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Transportbilssäljare till Kamux Malmö!

Kamux AB