saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Turistvärd

Företag Sotenäs kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Turistvärd

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning
Sotenäs turistinformation är skyltfönstret för destinationen och en självklar kontakt för besökare som vill ha information och service. Till sommaren söker vi 3 turistvärdar.

Som turistvärd ska du ta emot och bemöta våra besökare på ett trevligt sätt samt vara en ambassadör för Sotenäs kommun och destinationen.

Arbetsuppgifter
Service, värdskap och bemötande är ledord för arbetet!
Tipsa och informera om destinationen och regionen. Vara uppdaterad gällande evenemang och aktiviteter, sevärdheter och besöksmål. Kunna förmedla relevant information kring besöksnäringens aktörer.

Du kommer även arbeta uppsökande och röra dig i miljöer där våra besökare finns, samt fungera som service och support till InfoPoints runt om i kommunen.

Kvalifikationer
Du ska vara serviceinriktad, ha ansvarskänsla, ha initiativförmåga, framåtanda och gilla det nya mötet med människor. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för miljöarbete då vår turistinformation har stort fokus på hållbara initiativ och naturupplevelser. God lokal kännedom är ett plus.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska. Tyska och andra språk är meriterande.
B-körkort.

Villkor
Vi söker 3 personer till tjänsten som är en visstidsanställning på deltid.

1 tjänst jobbar 75% perioden 29 maj – 13 augusti.

2 tjänster jobbar 50% perioden 12 juni – 11 augusti.

Schemalagd arbetstid förekommer dagtid, kvällar och helger.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

 

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Dela detta jobb

logga
Turistvärd

Sotenäs kommun