saljjobb.se

Företagsinformation

Uddevalla energi är ett lokalt energibolag och är helägt av Uddevalla kommun. Vi ser till att alla i Uddevalla har el, värme, pellets, fiber – och vi erbjuder dessutom tjänster för avfall och renhållning.
Redan år 1857 byggdes ett gasverk tillsammans med ullspinneriet Kampenhof, som blev grunden för Uddevalla Energi.
Uddevalla Energi omsätter cirka 770 miljoner kronor och har 150 anställda.


Tjänstebeskrivning

Rollen innebär att sälja och marknadsföra tjänster och produkter ur hela Uddevalla Energis produktportfölj med ett fokus på Stadsnätsprodukter och tjänster. Du blir ansvarig för att driva ett aktivt och proaktivt försäljningsarbete till våra B2B-kunder och kommer att ha ett eget kundansvar för några kunder/segment på marknaden.

Genom att samverka både internt och externt med partners kommer du driva affärer i mål. Din förmåga att få saker gjort med mycket struktur och ansvarstagande är nyckeln till framgång.

Vi erbjuder dig en rolig och viktig roll på en härlig arbetsplats där vi möter framtiden med förändringsprocesser i en dynamisk miljö.
Vill du vara med på vår resa med att utveckla framtidens digitala och hållbara samhälle där klimat och jordens resurser är i fokus?


Kvalifikationer

Vi ser att du är en trygg säljare som har arbetat minst tre år i en annan B2B säljroll och haft kundansvar med goda försäljningsresultat.
Du förstår affären på både lång och kort sikt och är bekväm i att skapa långsiktiga och hållbara relationer. Kanske har du pluggat Marknad/ Ekonomi eller har du skaffat dig denna kompetens längs din resa.

En stor portion ödmjukhet präglar din personlighet och du verkar alltid för kundernas och Uddevalla Energis bästa. Du gillar att jobba självständigt med ett stort eget ansvar men är också en teamspelare.

Som person är du resultatinriktad, ansvarsfull och strukturerad. Du är initiativrik och har en god förmåga att få med dig ditt team i förändring.
Har du dessutom mod och intresse att bryta invanda mönster för att uppnå nya höjder tillsammans med övriga i teamet, så kan du vara den vi söker.
Att du har branschkunskap ser vi som meriterande, självklart skall du även ha goda datakunskaper så som inom MS Office och gärna jobbat med något CRM-system tidigare.

Vi tror och hoppas att du vill ha kul på jobbet precis som vi och att du är en person som bidrar till både skratt och trivsel på kontoret.
Vi erbjuder ett utmanande och spännande uppdrag med stor möjlighet till utveckling.
Denna tjänst är ett projekt på ett år men med goda möjligheter till förlängning.


Krav

Gymnasieutbildning samt eftergymnasial utbildning eller motsvarande.
Erfarenhet av tekniskt arbete eller ett genuint tekniskt intresse
B-körkort

I denna process samarbetar vi med Premier som är ett auktoriserat bemannings - och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

logga

Uddevalla Energi söker driven säljare

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb