saljjobb.se

Utesäljare av Mobilt ordersystem till restauranger

Ansök nu

Utesäljare av Mobilt ordersystem till restauranger

Vi söker ännu fler utesäljare (2 tjänster) för att sälja vår Mobila Order- & Betallösning till handlare, såsom restauranger och barer. Du ska arbeta i Stockholmsområdet, och senare även i andra närliggande regioner. Vi önskar att du är tillgänglig omgående och vill satsa fullt ut på ett nytt, spännande jobb! #jobbjustnu

ARBETSUPPGIFTER:
Boka in möten via besök, telefon och mail för att presentera och dema vår lösning till restauranger, caféer och barer. Det främsta kravet som ställs på dig är att nå de uppsatta säljmålen som finns. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår onboarding-ansvarig som hjälper till med att sätta igång nya kunder.

BESKRIVNING AV KVALIFIKATIONER:
Krav på erfarenhet av att vara utesäljare, minst 2 år. Du har en bra försäljnings-, kommunikations- och förhandlingsteknik. Vi ser helst att du har arbetat med försäljning till restauranger och barer. Du bör därför ha koll på restaurangutbudet i Stockholm och helst ha ett kontaktnätverk i branschen. Du bör behärska svenska språket väl.

VAD FÅR DU AV OSS:
Vi erbjuder en härlig stämning i teamet och fartfylld resa med oss! Vi har höga förväntningar, men i gengäld erbjuder vi goda utvecklings- och karriärmöjligheter inom ett växande Tech-företag som ligger helt rätt i tiden. Vi erbjuder ett attraktivt bonusprogram- ett bra utfört jobb ska självklart generera i en bra lön! Känner du dig redo att ta dig an utmaningen? Sök redan nu då tjänsten tillsätts löpande. Lönen består av en fast del och en provisions del.

OM OSS:
Purspot är en svensk snabbväxande FinTech-startup. På kort tid har vi utvecklat en mobil betallösning som fungerar mycket bra för bland annat restauranger och barer. Expressorder, bordsservering, rumsservice, takeaway, hemkörning. Purspot blir som en digital "Expresskassa" i konsumenters mobiltelefon. Beställ via Purspot och betala med Swish, kort eller annan digital plånbok.

Välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Utesäljare av Mobilt ordersystem till restauranger

Purspot AB