saljjobb.se

Vill du arbeta på ett expansivt bolag med både bra resultat och renommé? Hos oss erbjuds du ett fritt arbete på ett av nordens största företag inom rotationsgjutning med tillverkning av plastprodukter i polyeten. Vi har egenutvecklade standardprodukter samt kundspecifik tillverkning åt många av de svenska och internationella storföretagen.

Tjänsten:
Nu söker vi en Utesäljare som ska stärka positionen inom segmentet Standardsortiment. Du kommer främst att arbeta mot processindustrin och OEM kunder. I portföljen finns vårt standardsortiment av produkter som vi har utvecklat själva. Vi har produkter inom kemi-, processindustri, livsmedel, vatten & avlopp samt marin.

Du utgår om möjligt från vårt kontor i Skebobruk i Norrtäljes kommun men rollen innefattar ca 2–4 resdagar / vecka med övernattningar inom Sverige, främst Mälardalen och Norr. Du kommer att besöka både nya och befintliga kunder.

Vi erbjuder En fast månadslön, friskvårdsbidrag och tjänstebil och vi kan även erbjuda arbetstidsförkortning med 7 dagar/år.

Om dig:
Du bör helst ha arbetat några år som säljare. 

Vi ser det som en stor fördel om du har erfarenhet från tillverkande industri inom processindustrin, VVS eller VA. Som person är du ordningsam och strukturerad och kan arbeta självständigt med kundbokningar med en stor vilja att skapa affärer. 

Vidareutbildning inom sälj är meriterande, men vi sätter först och främst stor vikt vid din personlighet och ditt sätt att möta kunder etc.

Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och är någonting för dig ansöker du genom att klicka på Ansök nedan, observera att vi ej hanterar ansökningar vi email. 

Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Utesäljare / Fältsäljare till Cipax AB i Norrtälje

Företag Cipax AB
Ort
Utgår

2019-07-03

Ansök nu

Dela detta jobb