saljjobb.se

Jobbet

I arbetet som utesäljare på Smörjteknik, planerar, bokar och genomför Du själv dina kundbesök och besöken sker vanligtvis i kundens direkta verksamhet (nära verkligheten så att säga), så maskiner och tekniska frågeställningar tillhör vardagen.
Exempel på kundgrupper är företag inom mark- och skogsentreprenad, åkeri, lantbruk, fordonsunderhåll, kommunala anläggningar, offshore, sjukhus, motorsport samt alla typer av industriell verksamhet inom t.ex. metall, livsmedel, läkemedel, energi, gruvor, betong, trä, kemi o.s.v. – ja, där det händer där finns också vi.  
Bostaden är Din dagliga utgångspunkt, vilket betyder att du normalt sett kommer hem till kvällen och det vet vi att Din familj uppskattar.

Profil

Som person är du bekväm med att stå i händelsernas centrum och tillsammans med kunderna komma fram till goda lösningar. Uttryck som självgående, affärsmässig och målinriktad är för dig självklarheter – ord som bl.a. beskriver att Du är duktig på kundrelationer.
Du kanske är företagare sedan tidigare eller gått med tankar på att bli…
Ja det finns likheter, men på Smörjteknik har du möjlighet att helhjärtat fokusera på Din säljtalang – då ekonomi och produkt sköts av företaget.

Krav

Du har teknisk utbildning och bakgrund – kanske inom fordon- eller industriunderhåll.
Du har erfarenhet från uppsökande försäljning och kundkontakter.
Du är strukturerad, målmedveten och har god planeringsförmåga.
Du talar och skriver svenska språket obehindrat.

Vi erbjuder

Ett fritt och fantastiskt roligt arbete, där du dagligen träffar många av våra trevliga kunder.
Ett gott kamratskap i vår härliga säljkår, där vi till och från genomför säljfrämjande aktiviteter i form av resor, studiebesök och utbildningar.
Utbildning i produkt- o säljkunskap – först som intro, därefter löpande genom din anställning.

Anställningen

Du arbetar mot uppsatta delmål och mål (budget) samt påverkar själv din inkomst.

Provanställningen är 6 månader, därefter tillsvidare anställning.
Arbetsresor sker med egen bil – därför är körkort och bil ett krav.

Arbetstid: Heltid.

Företaget

Smörjteknik etablerades 1906 och är sedan 30 år tillbaka exklusiv distributör för Omega- och Omicron Lubricant i Sverige och Finland. Ett B2B företag med kunder i alla tänkbara branscher. Produktsortimentet är ett av marknadens absolut starkaste, t.o.m. i det exklusiva segmentet "Super High Quality Products" – en grupp där endast det allra bästa hör hemma.

Lediga säljområden 2018 november

  • Borlänge
  • Borås
  • Helsingborg
  • Stockholm – Nord Väst
  • Uddevalla  
  • Östersund

Kontaktperson

Tommy Lind
Försäljningschef
Växel: 077-1234567
Direkt: 0730-433003

Ansökan

Rekryteringsprocessen pågår fortlöpande, så hör av dig direkt om du är intresserad, med några rader om vem Du är, vad Du gjort och vad Du vill.

Utesäljare – Omega & Omicron smörjmedel

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb