saljjobb.se

 

Vad innebär jobbet 

I arbetet som utesäljare på Smörjteknik, planerar, bokar och genomför Du själv dina kundbesök och besöken sker vanligtvis på plats i kundens verksamhet (nära verkligheten så att säga), det betyder att maskiner och tekniska frågor tillhör vardagen.

Exempel på typiska kundgrupper är företag inom mark- och skogsentreprenad, åkeri, lantbruk, fordonsunderhåll, kommunala anläggningar, offshore, sjukhus, motorsport samt alla typer av industriell verksamhet inom t.ex. metall, livsmedel, läkemedel, energi, gruvor, betong, trä, kemi o.s.v. – ja, vi finns överallt där det händer.

Bostaden är Din dagliga utgångspunkt, vilket betyder att du normalt kommer hem till kvällen och det vet vi att Din familj uppskattar.

Vad vi söker, vad är din profil

Vi söker dig som är resultatinriktad och engagerad – en person som är självgående, positiv, affärsmässig, målinriktad och drivande – en person som lätt bygger relationer. Kanske är Du företagare sedan tidigare eller haft planer på att bli och det finns likheter, men här får du möjlighet att helhjärtat fokusera på Din säljtalang – ekonomi och produkt sköter Smörjteknik.

o   Erfarenhet från uppsökande försäljning och kundkontakter.
o   Teknisk utbildning, kanske inom fordons- eller industriunderhåll.
o   Stort intresse för teknik.
o   Strukturerad, målmedveten och har god planeringsförmåga.
o   Kunskap och känsla för att hantera olika människor.
o   Talar och skriver det svenska språket obehindrat.

Det här erbjuder vi

Ett ytterst fritt och fantastiskt roligt arbete, där du dagligen träffar många av våra trevliga kunder. Våra kunder är trogna och stannar ofta lång tid, vilket vi också ser fram emot att Du kommer att göra. Säljkåren värdesätter vi högt och hoppas att just Du blir en del av vårt härliga team. Produkt och säljutbildning sker genom STC Trainee Center AB, först som introduktion – därefter löpande genom anställningen.

Hur ser anställningen ut

Du arbetar mot uppsatta delmål och mål (budget) och påverkar själv din inkomst.
Provanställningen är 6 månader, därefter tillsvidareanställning.
Arbetsresor på säljområdet sker med egen bil – därför är körkort och bil ett krav. Arbetstid: Heltid.

Vilka är då Smörjteknik 

Smörjteknik etablerades 1906 och är sedan 1988 exklusiv distributör för Omega- och Omicron Lubricant i Sverige och Finland. Ett B2B företag med kunder i alla tänkbara branscher. Produktsortimentet är ett av marknadens starkaste, i det exklusiva segmentet “Super High Quality Products” – en grupp där endast det allra bästa hör hemma.

För information om aktuella säljområden – kontakta oss

För att söka jobb – fyll i formuläret nedan och bifoga ditt CV.
Rekryteringsprocessen pågår löpande.

Kontaktperson
Tommy Lind
Försäljningschef
Växel:  077-1234567
Direkt:  0730-433003
e-Mail:  jobb@smorjteknik.se

 

Utesäljare - Omega & Omicron smörjmedel

Ort
Utgår

2020-02-01

Ansök nu

Dela detta jobb