saljjobb.se

Utesäljare Rexel Göteborg (Storel & Selga)

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Utesäljare Rexel Göteborg (Storel & Selga)

Arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Rexel i Göteborg måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.  

Kvalifikationer
Du som söker jobbet har troligen en avslutad el/teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenheter vi anser vara som likvärdiga. Har du ett tidigare arbete från branschen bedömmer vi det som fördelaktigt. Som säljare inom grossistledet är en bred produktkännedom mycket viktig. Har du en spetskompetens inom minst ett produktområde så är även det fördelaktigt för denna tjänst. Det här med sälj är viktigt för oss, därför bör du ha erfarenhet från försäljning och brinna för att göra affärer. Goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift är en förutsättning.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Rexel vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

I Göteborg jobbar vi väldigt tätt ihop och du kommer att få goa kollegor på samtliga utav våra 5st filialer.
Varmt välkommen till oss!

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Rikard Ranieli, Filialchef som du når på telefonnummer 0761-367985, rikard.ranieli@rexel.se

Du kan läsa mer om Rexel på www.rexel.se 

Om företaget
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder med 26 000 anställda och 140 miljarder SEK i omsättning. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 62 platser och har en omsättning på ca 5,4 miljarder SEK (2019). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

Utesäljare Rexel Göteborg (Storel & Selga)

Rexel Sverige AB