saljjobb.se

Utesäljare SELGA

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-04

Ansök nu

Utesäljare SELGA

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Selga i Norrtälje måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig med 3-årigt gymnasium med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Vi ser gärna att du genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande erfarenheter av försäljning. För att lyckas hos oss är en bred produkkunskap om våra produkter viktigt. Bäst för oss båda är om du kan arbeta med Officepaketet och har grundläggande kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som säljare hos oss är kunnande i ekonomi och kalkylering ruskigt bra att ha, det underlättar säljjobbet. 

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Därför tror vi att vår framtida kollega är bra på att påverka och övertyga sin omgivning. Vi på Selga vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Thomas Zettergren Filialchef Selga Norrtälje som du når på telefonnummer 018-181631 

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se. 

 

Om företaget
Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 33 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder (2018). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

Utesäljare SELGA

Rexel Sverige AB