saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Utesäljare sökes till Scandinavisk Spismiljö i Helsingborg

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-12-01

Ansök nu

Utesäljare sökes till Scandinavisk Spismiljö i Helsingborg


Scandinavisk Spismiljö AB är ett genuint familjeföretag som drivits av familjen Håkansson i över 30 år och vi är idag en av Sveriges ledande leverantörer av brasvärme. Vi har ett brett sortiment med egna produkter från välkända varumärket Attityd men vi har också agenturen i Sverige för erkända varumärken som Dovre, Westbo, Apartment, Rais, Kal-fire och Dimplex Opti-Myst. Vi har även agenturen för exklusiva Napoleon Grills från Kanada.

Att välja braskamin är en förtroendesak. Hos våra duktiga återförsäljare kan du få hjälp med hela processen från val av eldstad till det rena installationsarbetet. Välkommen att ta del av vårt breda sortiment!


Utesäljare sökes till Scandinavisk Spismiljö i Helsingborg 

Är du en affärsfokuserad och relationsskapande person med ett brinnande intresse för försäljning? Vill du arbeta med ett väletablerat varumärke i ett bolag som värderar laganda och gemenskap? Letar du efter nästa steg i din karriär och vill växa långsiktigt? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER 
I rollen som Utesäljare ansvarar du för varumärket Napoleon och arbetar med befintliga och nya kunder i varierande storlek. Du planerar och utvecklar en strategi för varumärket i Sverige och medverkar på företagsevent och utbildningar. Med utgångspunkt från kontoret i Helsingborg arbetar du med försäljning i form av direktkontakt med storkunder, samt mindre specialbutiker. Du arbetar med hela säljprocessen och säkerställer nöjda kunder längs vägen, tillsammans med dina kollegor. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Försäljning genom direktkontakt med storkunder samt mindre specialbutiker i hela Sverige. 
  • Planera och utveckla en strategi för varumärket i Sverige samt arbeta med Napoleons globala strategi för Europa. 
  • Planering och budgetering i samarbete med övriga kollegor i teamet. 
  • Vara behjälplig i montering, skyltning i butik samt medverka på företagsevent och utbildningar. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Utesäljare ser vi att du har tidigare erfarenhet från försäljning samt ett brinnande intresse för kundrelationer och service. Du är en naturlig initiativtagare och provar dig gärna fram samt att du trivs i en varierande miljö med högt tempo. Vidare är du en ambitiös och resultatfokuserad säljare som vill växa med rollen långsiktigt. Att skapa goda relationer med dina kunder ser du som en självklarhet samt att du på ett ansvarsfullt och strukturerat sätt driver ditt arbete framåt mot uppsatta mål. Du ingår i ett team som värderar laganda och gemenskap och därför är det av högsta vikt att du är en prestigelös lagspelare som prioriterar att finnas där för dina kollegor. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Tidigare erfarenhet från försäljning, meriterande med branschvana.
  • Flytande svenska samt mycket goda kunskaper i engelska. 
  • B-körkort och möjlighet att resa i tjänsten. 
  • God dator- och systemvana. 

OM TJÄNSTEN 
Tjänsten som Utesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Scandinavisk Spismiljö på deras kontor i Helsingborg. Du ingår i ett mindre team som tillsammans arbetar för att driva bolagets fortsatta tillväxt och sitter i fina lokaler på ett bra läge. I tjänsten förekommer resor, de flesta över dagen, men även cirka 20-30 övernattningar per år. För rätt person finns på sikt mycket goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Scandinavisk Spismiljö samarbetar i denna rekrytering med Eterni och därför hänvisas dina frågor avseende rekryteringsprocessen till Amanda Ring som nås på 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Utesäljare sökes till Scandinavisk Spismiljö i Helsingborg

Eterni Sweden AB