saljjobb.se

Utesäljare Storel

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Utesäljare Storel

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Storel i Linköping måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig med 3-årig gymnasiumutbildning med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Vi ser gärna att du genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande erfarenheter av försäljning. För att lyckas hos oss är en bred produktkunskap om våra produkter viktigt. Bäst för oss båda är om du kan arbeta med Officepaketet och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som säljare hos oss är kunnande i ekonomi och kalkylering ruskigt bra att ha, det underlättar säljjobbet.   

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat.      

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Bengt Berggren Filialchef, som du når på telefonnummer 013-146390.     

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Om företaget
Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Storel på storel.se

Dela detta jobb

Utesäljare Storel

Rexel Sverige AB