saljjobb.se

Utesäljare Storel

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Utesäljare Storel

Arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Storel i Årsta måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig med 3-årigt gymnasium med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter vi bedömer som likvärdiga. Vi ser gärna att du genomfört någon form av säljutbildning och/eller har betydande erfarenheter av försäljning. För att lyckas hos oss är en bred produktkunskap om våra produkter viktigt. Bäst för oss båda är om du kan arbeta med Officepaketet och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Som säljare hos oss är kunnande i ekonomi och kalkylering ruskigt bra att ha, det underlättar säljjobbet.   

Personliga egenskaper

För att passa in hos oss vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Det här med att hänga med i utvecklingen är verkligen din grej, du vill framstå som kompetent och kämpar för att bli det. Samtidigt som du ofta kommer med idéer och nya angreppsätt i frågor kopplat till kundnytta med en förmåga att omvandla idéer till praktik som leder till resultat.      

Kontakt med oss

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Michael Lagerström, Platschef som du når på telefonnummer 070-2906977.     

Du kan läsa mer om Storel på storel.se samt rexel.se.

Om Rexel
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 26 länder, vi har 26 000 anställda och omsätter 140 miljarder SEK. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är cirka 800 medarbetare på 57 platser och har en omsättning på 5,4 miljarder SEK. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige.
Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se

Dela detta jobb

Utesäljare Storel

Rexel Sverige AB