saljjobb.se

Utesäljare till Gotland

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2020-04-12

Ansök nu

Utesäljare till Gotland

För att ytterligare stärka vår position på marknaden rekryterar vi nu en utesäljare till Region Öst. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby.

För oss på Elektroskandia är hållbarhet, kvalitet och miljö gemensamma hörnpelare i allt arbete. Vi jobbar med ständiga förbättringar för att alltid kunna leverera rätt varor och tjänster, vid rätt tidpunkt, till rätt plats och med minsta möjliga miljöpåverkan – i alla led.
Vår vision är att vara en förebild på den marknad vi verkar – “La référence” och för att nå dit behöver vi engagerade, kompetenta och positiva medarbetare.

Arbetsuppgifter
Vi på Elektroskandia erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas dels genom egen insats och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter. Som enskild individ har man stor påverkan på beslut som tas inom företaget. Vi arbetar under stort eget ansvar där vad laget tillsammans presterar är viktigt.

Gotland har varit en viktig del av region Öst som vi nu fortsätter satsningen på genom att söka en Utesäljare. Som utesäljare ansvarar du för eget kundteam, med runt 30-50 kunder, inom framförallt kundsegmentet elinstallation, där du ska genomföra planerade, strukturerade och effektiva kundbesök både hos nya och befintliga kunder. I gruppen du tillhör, har du 4 utesäljarkollegor och du rapporterar direkt till regionchefen.
Att vara ute och träffa kunder i regionen tycker du är roligt, speciellt i kombination med att skapa och slutföra många bra affärer. Geografiska området för tjänsten är Gotland. Du kommer att ha ett starkt stöd i den lokala organisation i vår butik på Gotland.

Målsättningen är att du skall skapa nya avtal samt utveckla och bredda försäljningen mot våra befintliga kunder. Du gör det genom personliga besök hos våra kunder. Tillsammans med tekniska innesäljare och andra stödfunktioner som marknadsavdelning och logistikavdelning ansvarar du även för att hitta den bästa lösningen för kunden som gör att vår kund i sin tur får en konkurrensfördel/effektivisering. Uthållighet och förmåga att verkligen komma i mål med kunden urskiljer dig som säljare.

I din roll som Utesäljare är du personen som förmedlar hela vår produktportfölj inklusive tjänster till kunderna.

Vi söker dig med 
Gymnasiekompetens kanske med inriktning mot elteknik eller motsvarande erfarenheter som vi bedömer likvärdig. Högre utbildning kan vara intressant. Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning och från liknande branscher och arbetsuppgifter.

För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, ansvarsfull, bra på att samarbeta och har stort driv att ta nya affärer. Du måste brinna för uppgiften och ha en inre drivkraft att vilja göra affärer. Uthållighet, social kompetens och kommunikationsförmåga ger dig bra förutsättningar att lyckas.

Körkort B är ett krav.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Lars Alkelin, Regionchef Öst, Tfn: 011-21 76 11. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13 och Annika Wargén 08-92 35 04.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast 31 januari 2020.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll. Varmt välkommen in med din ansökan!

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 5,8 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 46 000 personer inom 170 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Utesäljare till Gotland

Elektroskandia