saljjobb.se

Utesäljare till Kiruna

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2019-07-12

Ansök nu

Utesäljare till Kiruna

Arbetsuppgifter

Som Utesäljare ansvarar du för din kundkrets där du genomföra planerade, strukturerade och effektiva kundbesök i syfte att optimera försäljningen. Du samarbeta med Regionchef för att utarbeta och följa upp målen för det egna kundteamet. Tillsammans med säljteamet ansvarar du även för att ständigt förbättra kundnyttan genom att bevaka, sälja in och ta hem offerter. Du arbetar också med att analysera utfall av bruttovinst och volym inom eget kundteam. I din roll som utesäljare är det viktigt att du kan ge en tillfredsställande information om Elektroskandias produkter till kund.

Kvalifikationer

Vi söker dig med gymnasiekompetens med inriktning mot teknik/handel eller motsvarande erfarenheter förvärvat på annat sätt vi bedömer likvärdig. Vi ser att du har några års erfarenhet av försäljning och god kännedom om branschen. B körkort är ett krav.

Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera, organiserar och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Christoffer Åkerblom, Regionchef, +46 920 24 43 54. Fackliga kontaktpersoner för Unionen är Patrik Bäckström, tel: 040-38 51 13 och Annika Wargén, tel: +46 8 92 35 04.

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 juli. Varmt välkommen in med din ansökan!

Elektroskandia Sverige AB är Sveriges ledande el-teknikgrossist med mer än hundra års erfarenhet att luta sig emot. Företaget omsätter 6,3 Miljarder SEK finns på 48 orter i Sverige med mer än 800 anställda. Vi marknadsför och säljer el-materiel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data/säkerhet och belysning. Vi äger Cylindavarumärket där vi sedan 1958 haft fokus på att skapa en problemfri vardag för Sveriges alla hushåll genom vårt kompletta sortiment av vitvaror.  

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. I koncernen jobbar idag mer än 43 000 personer inom 245 företag i 44 länder, spridda över fem kontinenter. 

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cebebelysning.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern samt har möjligheten att ladda ned företagets Hållbarhetsrapport. 

Dela detta jobb

Utesäljare till Kiruna

Elektroskandia