saljjobb.se

Utesäljare till Storel Borlänge

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-26

Ansök nu

Utesäljare till Storel Borlänge

På Rexel Sverige AB står vi nu redo att befästa vår position som marknadsledande inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar ett hållbart Sverige!

Brinner du för service och försäljning och vill du vara en del av ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och glädje, då vill vi att du söker tjänst hos oss som Utesäljare för Storel Borlänge. Vi söker nu en Utesäljare med stor erfarenhet av försäljning.  Vi ser gärna att du är tekniskt lagt och har ett stort intresse för innovativa produkter och lösningar.

Arbetsuppgifter
Som utesäljare hos Storel i Borlänge måste du gilla att göra affärer. Din huvuduppgift är uppsökande försäljning med inriktning mot industri, el-installatörer, kommuner, statliga företag samt övriga infrastrukturföretag. Du kommer att arbeta med att bearbeta så väl nya som befintliga kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är född säljare med ett starkt eget driv, du är lösningsorienterad och slutför påbörjade projekt. Du har tidigare erfarenhet från försäljning samt gärna slutfört någon form av säljutbildning. 
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet från elbranschen som t.ex. arbete hos annan elgrossist, leverantör eller som serviceelektriker och att du är van vid att ta hand om egna kunder. Viktigast är dock att viljan finns för att lära och utveckla sig inom elbranschen. Du brinner för kundmötet och att få leverera bra lösningar som gynnar både vår kund och vår egen verksamhet.
Viktigt är att du behärskar Officepaketet och har grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som säljare hos oss är baskunskaper i ekonomi en självklarhet då det underlättar det dagliga arbetet.

Personliga egenskaper
Du som söker jobbet är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är bra på att skapa kontakt med kunder och underhåller relationen på ett professionellt sätt. Tillsammans med dina kollegor vill vi också att du skapar engagemang och delaktighet hos våra kunder. Vi på Storel vill visa vägen och bidra till våra kunders fortsätta utveckling tillsammans med oss. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande till tjänsten.
Då branschen är i ständig utveckling krävs ett stort intresse för tekniska och innovativa produkter samt en vilja att ständigt utvecklas och lära nytt.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!
Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Jan Pelleberg, Filialchef som du når på telefonnummer 0243-228165.

 

Om företaget
Storel är en av Sveriges största elteknikgrossister och finns på närmare 29 platser med ca 220 medarbetare. Vi är branschledande och specialiserade inom flera teknikområden, bland annat energieffektiv belysning, fastighetsautomation, solenergi och laddsystem för el- och laddhybridfordon. Vi erbjuder branschens bästa kursverksamhet och ett lojalitetsprogram där vi premierar våra trogna kunder. Storel ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5,2 miljarder SEK (2018). Rexelkoncernen har närvaro i 26 länder med ca 27000 anställda och en årlig omsättning på ca 140 miljarder SEK.

Läs mer om Storel på storel.se

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Utesäljare till Storel Borlänge

Rexel Sverige AB