saljjobb.se

Utvecklingsbar Teknisk Säljare inom Elkraft 
 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning med dokumenterade resultat från tidigare anställningar. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att sätta dig in i nya produkter och kundbehov. Det är ett extra plus om du har erfarenhet inom el.  
Du kommer att blir en nyckelperson som vidareutvecklar existerande kundkontakter och bygger upp nya relationer. I vår kundkrets finns bland annat entreprenörer, grossister och energibolag.  

Som person är du drivande med kreativitet och empati. Du har hög social kompetens med god förmåga att lyssna och är inte rädd för att jobba hårt för att uppnå dina och företagets mål. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och har B körkort för bil. För rätt person finns goda möjligheter när det gäller framtida karriär.  
Det är en trevlig och inspirerande arbetsmiljö i ett personligt företag med stora tillväxtmöjligheter. Tjänsten ska vara stationerad på huvudkontoret i Bromma Stockholm och innefattar ca 30 resdagar per år.
  
Ansökan 
I denna rekrytering samarbetar vi med Teknisk Säljkraft AB. Kontaktperson är Kurt Ståhl som du når på tel 0739-465 805. Skicka in din ansökan snarast möjligt då vi fortlöpande kommer att göra intervjuer. Ansökan gör du enkelt direkt på www.karisma.se dock senast 1 maj.

Utvecklingsbar Teknisk Säljare inom Elkraft

Ort
Utgår

2020-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb