saljjobb.se

logga

Välkommen till din nya karriär som Sourcing Partner i Västerås eller Sundsvall

Ort
Utgår

2021-11-25

Ansök nu

Välkommen till din nya karriär som Sourcing Partner i Västerås eller Sundsvall

Din erfarenhet och personlighet

Framgången skapar vi tillsammans! Och nu behöver vi ytterligare två Sourcing Partners. För dig som uppskattar drivet, sätter laget före jaget och förväntar dig engagerade kolleger tillsammans med ett coachande ledarskap och en plats att växa på, kan vi erbjuda mycket. 

Detta kanske är ditt första heltidsjobb, eller kanske lockas du av att bygga en ny karriär? Du kommer utvecklas inom kunddialog, förhandling, avtal och att bygga långsiktiga, hållbara relationer.

Din förmåga att agera på möjligheter som dyker upp och ditt engagemang att dra dem i hamn är egenskaper som vi tror är viktiga. Du har körkort och har gärna jobbat med försäljning eller kunddialog av något slag.

Vi bygger vårt företag, kultur och vår utveckling med hjälp av varandra. Därför är det vitalt att du har god samarbetsförmåga och att du är kommunikativ. Uppskattar du den miljön är chanserna väldigt stora att du trivs hos oss.

Identifierar du dig även med våra värdeord Angelägen, Uppmärksam och Professionell - är du vad vi kallar en Eworker.

Rollen

Framgång i denna roll baseras mycket på förmågan att förstå kundens behov och konsulternas kompetens. Detta gör du genom att bland annat intervjua konsulter, tolka kravspecifikationer och ha täta dialoger med både kunder, leverantörer & konsulter.

Stor del av dagen lägger du på att hitta, attrahera och matcha rätt person till våra kunders uppdrag. Detta kräver att du har förmåga att hantera flertalet processer på samma gång i olika faser. Du kan leda och driva dig själv och har gärna en entreprenöriell ådra. Du är social och räds inte för att lyfta luren och etablera nya kontakter.

Det ingår även att identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med kund, samt förhandla priser och avtalsvillkor. Resultat når du genom att nätverka bland leverantörer, kunder och potentiella kunder genom olika aktiviteter.

Vi söker som nämnt ovan två Sourcing Partners med olika geografiska ansvarsområden.

Placering: Västerås            Start: Omgående               Omfattning: 100% tillsvidare

Placering: Sundsvall           Start: Omgående               Omfattning: 100% tillsvidare

Sourcing Partner med ansvarsområde Sundsvall kan ha arbetsort på plats i Sundsvall eller på distans från Västerås. Det ställer dock krav på regelbundna tjänsteresor för att genomföra nödvändiga kund- och konsultbesök.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. Vi önskar dock senast mottagit din ansökan den 1 oktober.

Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Törngren.

För frågor kring företaget eller rollen som är placerad i Västerås (eller om du vill Sundsvall) är du även välkommen att kontakta Åsa Landqvist på Ework.


Ework

Ework Group är en marknadsledande konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. Vi har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag.  

Varmt välkommen att läsa mer om oss på https://www.eworkgroup.com/se

 

Dela detta jobb

logga
Välkommen till din nya karriär som Sourcing Partner i Västerås eller Sundsvall

Roi Rekrytering Sverige AB