saljjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Varuhuschef

Jula Sverige har idag 53 varuhus. Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget. Till Julas varuhus i Hudiksvall söker vi nu en Varuhuschef. Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla medarbetare mot uppsatta mål! 

Det här gör man som Varuhuschef  

Som Varuhuschef företräder du Jula som arbetsgivare och har direkt ansvar för personal, varuhusdrift och resultat. Du är ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Detta gör du bland annat genom att skapa rätt förutsättningar för dig och dina medarbetare att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. Till din hjälp har du varuhusets ledningsgrupp. 

Rollen innebär att du analyserar, planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Du är ansvarig för att forma din ledningsgrupp, rekrytera rätt medarbetare, personalplanera samt att utveckla ett starkt team som tar sig mot uppsatta mål. Du leder och arbetar tillsammans med medarbetarna i den dagliga driften med försäljnings- och lagerarbete, upplockning av varor samt genomförande av marknads- och försäljningsplaner. 

Du kommer ha personalansvar för varuhusets 20-25 medarbetare och rapporterar till Regionchef. 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter 

Vi söker dig som har ledaregenskaper utifrån ett situationsanpassat ledarskap. 

Det här är du som ledare och person 

Som Varuhuschef är det viktigt att du får energi av att driva utveckling framåt. Du brinner för affärsmannaskap, försäljning och att ge våra kunder god service. Du har en god förmåga att prioritera, delegera arbete och hantera förändringar. Du är också strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.

Du har en strategisk förmåga och ser det coachande ledarskapet som en av de viktigaste nycklarna för att nå resultat. Tjänsten kräver att du har en ledande personlighet med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Du är tydlig i ditt ledarskap och har förmåga att skapa en trivsam arbetsmiljö, du är också resultatorienterad och har en vilja att utvecklas med oss efter våra kunders behov. Som ledare inom Jula är du en viktig kulturbärare och förebild.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på heltid. Placering Hudiksvall.  

Så här söker du 

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande!

För att lämna din ansökan klicka här

I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare. 
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Malin Karlsson, rekryteringskonsult på 0705-084340, malin.karlsson@retailrecruitment.se

Varuhuschef

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-06-04

Ansök nu

Dela detta jobb